| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| andrev6 | |
|
| Witam, Zwracam sie do Was z pytaniem czy jest jakis sposób na zmianę podpisów aplikacji i folderów w noki 5800. Wygladać miało by to mniej więcej tak, np: zamia nazwy Biuro na Biurko, Wróć na Cofnij, Kalendarz na Datownik itp. Można coś takiego zrobić jakimś programem czy trzeba w softa ingerować? Z góry dzięki |
||
| Laki1231 | |
|
| MENU->OPCJE->EDYTUJ->przytrzymujesz na folderze aplikacji i zmień nazwę. _________________ |
||
| andrev6 | |
|
| Niestety nie jest to takie proste bo w Opcjach mam tylko Pokaż otw. aplikacje Organizuj Pobór aplikacji Szczegóły pamięci Pomoc Wyjdź Po wybraniu Organizuj moge zmienić nazwę tylko tych folderów które sam dodałem |
||
| Laki1231 | |
|
| No to musisz edytować softa i wgrać przerobionego aplikacji która na to pozwala nie znam, ale chyba było coś. Może niech ktoś się wypowie jeszcze. _________________ |
||
| DSV | |
|
| Jest taka aplikacja: Lanternsoft AppRename _________________ |
||
| andrev6 | |
|
| A mógłby ktoś podać ścieżke do pliku z Językiem polskim i spróbuje sobie tam coś poedytować. Bo mi chodzi o zmiane nie tylko nazw aplikacji. A pozatym AppRename nie chce wystartować. | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Zmiana PC za pomocą JAF'a. Działa na każdym modelu NOKII.Jak przywrócić telefon do stanu z salonu oraz jak wgrać J.polski. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Zmiana menu z tabeli na liste i na odwrót |
Pytania i Problemy z telefonami | bah112232 | |
[Patch] Zmiana położenia kursora po wejściu w menu |
Modyfikacje | Jack | |
Menu z iphonea w nokii 5800 |
Pytania i Problemy z telefonami | grzesiek1925 | |
[5800] s60v5 - aplikacja na menu 4x4 |
Szukam | Obek | |
[5800] Zmiana softu |
Pytania i Problemy z telefonami | tomek7121 | |
[5800] Zmiana rozdzielczości zdjęcia |
Pytania i Problemy z telefonami | arturo1 | |
Zmiana Product Code Nokia 5800 XM programem J.A.F.Sposób przy użyciu J.A.F. 1.98.62 |
Hacked Symbian/Flashing | deltanet | |
Program - Zmiana Profilu = zmiana motywu!Szukam programu! |
Szukam | HolyGoalie | |