| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| jarosekk | |
|
Siemasz. NIe bede tutaj pierniczyl dlugo i powiem szybko co i jak. Rozdupczyl mi sie suwak i nie mam jak lokowac ekranu. Czy jest jakas mozliwosc dodania do tego jakby rowijanego menu po kliknieciu przycisku wlaczenia ? na ktoryms z poprzednich CFW'ow mialem taka opcje a teraz na nowym niestety nie. Z gory dzieki |
||
| borek691 | |
|
W jakim sensie rozwalony>? U mnie pewnego dnia wyleciał ale rozkręciłem Nokie i udalo mi sie założyć spowrotem. A co do tej opcji to nie mam pojecia._________________ |
||
| jarosekk | |
|
w takim sensie ze jest calkowicie luzny lata sobie gora<-->dol |
||
| borek691 | |
|
| Zainstaluj MyKeyLock i SlideToUnlock. W MyKeyLock'u ustaw blokowanie za pomocą dwu-krotnego kliknięcia na czerwony przycisk, odblokowanie za pomocą Slide'a.(Jeżeli slide Ci nie pasuje, ustaw w MyKeyLock'u odblokowanie poprzez dwukrotne kliknięcie zielonego przycisku) tu masz MyKey Lock http://symbiane.pl/my-key-lock-vt17160.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jarosekk | |
|
Dzięki wielkie. Rano ogarne programik i powiem jak dziala |
||
| Casaya | |
|
| jarosekk, jesli jest i lata to dobrze.wystarczy rozkrecic panel i włożyć go na miejsce.Kolego tutaj masz mój poradnik.z grybsza bedziesz wiedział jak zrobic http://symbiane.pl/5800xm...lcd-vt24961.htm na zdjeciu numer 4 widac rozkrecony przód a z prawej strony masz Pobieranie / Download:
Nie kodujemy linków do forum // Jackson _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| jarosekk | |
|
no to w takim razie pocieszyłeś mnie Muszę od kogoś pożyczyć TORX'a ( chyba torx 4 tak ? ) i wg. Twojego poradnika trzeba to będzie zrobić. A co do programiku to działa b.dobrze Dzięki chłopaki ! |
||
| Casaya | |
|
| to bedzie torx 5 lub 6.nie koniecznie uzywaj mojego poradnika.pelno tego na You tube _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Być może masz tylko urwany taki zaczep przy tym suwaku i sama wymiana tego nie jest dogra drobiazg od obudowy, jeśli sam suwak to musisz już wtedy wydać z 30zł żeby to było poprawnie zrobione. _________________ |
||
| pio075 | |
|
Do rozkręcenia Tuby potrzebny jest TORX6 |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[X6] Suwak blokady ekranu. |
Pytania i Problemy z telefonami | master228 | |
[5800XM-CFW] Precious Evolve 5800XM@S^3 Anna v52.0.007Autor: WGR |
Zmodyfikowane Firmware | Laki1231 | |
[5800XM-CFW] PORTED C6 V40.0.021 to 5800XM V52.0.007Autor: Bojar (Team PPCT)... |
[5800XM-CFW] Precious Belle 5800XM@S^3 v52.0.007Autor: WGR |
[5800XM-CFW] Precious Anna 5800XM@S^3 v52.0.020Pod softa v52.0.007. |
[5800XM-CFW] Black Funeral 5800XM@C6 v52.0.015Oparte na sofcie v52.0.007. Autor: LUZIQ |
[N97] Zdalne Blokowanie |
Pytania i Problemy z telefonami | Sovik | |
[N95] Blokowanie galerii. |
Szukam | Sobo | |
[e66 i 5228] blokowanie numeru |
Szukam | jacaaa8 | |
[5130] Blokowanie Połączeń i smsów |
Szukam | Tercen | |