Autor Wiadomość
marker5 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 09:45 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem...   Postaw piwo autorowi tego posta
Witajcie,

Otoz mam taki problem, kiedy telefon wylaczam np. na noc to bardzo czesto kiedy podlacze ja do ladowarki lub poprostu chce ja wlaczyc zawiesza mi sie w zawsze ten sam sposob tzn bialy ekran z napisem "nokia"...i nic tej sytuacji nie ratuje jak wyciagniecie baterii kod emotikony: :( Rowniez jak telefon sie juz fartownie laduje to przy aktywacji budzika rano klikajac "drzemka" rowniez sie zawiesza i sytuacja od nowa w kolko...Dodatkowo nie wlacze telefonu poki nie wyciagne karty pamieci, z karta pamieci zawsze sie tak zawiesza kod emotikony: :( Wiecie moze w czym moze tkwic problem? Ja wiem ze symbian moze sie zawieszac bo mam smartfony z roznymi systemami od ladnych paru lat ale to jest MOCNA przesada...musi miec to chyba jakis zwiazek z ta karta pamieci ale zadnych smieci na tym nie mam ani wirusow i juz sam niewiem co jest grane... kod emotikony: :hmm: Bardzo dziekuje z gory za pomoc...
Brydol 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Spróbuj przeskanować jakimś antywirusem kartę pamięci i telefon, a jeżeli to nie pomoże zrób Hard Reset i sformatuj kartę pamięci. A jak z kolei to nie pomoże zanieś telefon do serwisu... kod emotikony: :(

marker5 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 01:56   Postaw piwo autorowi tego posta
Przeskanowalem kasperskim i niema zadnych wirusow. A czy hard reset nie pokasuje mi wszystkiego co mam na telefonie?Jak go wogole sie robi bo niepamietam...wylacznik i chyba ktoras sluchawke jednoczesnie trzeba przytrzymac ale niepamietam kod emotikony: ;D A co do formatu karty to myslalem o tym ale tez niechcialbym utracic wszystkich dfanych...chyba ze skopiuje cala zawartosc, sformatuje i znowu wrzuce to wszystko co bylo....tylko niewiem czy wszystkie aplikacje beda mi dzialaly...? kod emotikony: :(
chucky 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 02:26   Postaw piwo autorowi tego posta

marker5 hard format: zielona słuchawka, czerwona słuchawka, przycisk kamery i power on/off trzymasz do momentu mignięcia napisu Nokia , hard format czyści telefon z wszystkich plików

ziomek 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 02:52   Postaw piwo autorowi tego posta

to nie virus ja miałem to samo z n95 poprostu mam zapchaną karte pamięci aplikacjami i procesami które mi zżerają tyle ramu że telefon robi się biały i zanim się włączy i o ile się włączy mija doba najlepiej usunąc zbędne aplikacje zżerające ram a także life blog bo on sporo bierze najlepiej zaopatczyc się w aplikacje takie jak kill me żeby zabijalo nie potrzebne procesy a jeśli to nie pomoże zrób format lub hard format .

kolek1985 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 05:37   Postaw piwo autorowi tego posta

panowie a jak zrobic hard format w 5530xm? bo tam zielona i czerwona sluchawkw sa dotykowe tak jak wyswietlacz i nic nie daje trzymanie ich. sprawdzalem

marker5 5800XM Ostra zawieszka i problemy z włączeniem... Napisany: 03 Lis 2009 05:42   Postaw piwo autorowi tego posta
Dzieki wlasnie tak bede kombinowal, zwlaszcza z tym KillMe bo tez mi to po glowie chodzilo kod emotikony: ;) I dzieki za przypomnienie jak sie robi hard formata kod emotikony: :thumbup: