| Temat Zamknięty przez: Harmattan |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Zielony34 | |
|
| Kolejna sprawa - jeszcze przed hard resetem miałem ten sam problem, mianowicie zegar w moim telefonie po pewnym czasie zaczyna spóźniać delikatnie, raz miałem różnicę 4 minut po 8 godzinach. Czy słaba kondycja mojej baterii może być tego przyczyną? Kiedy wyjmę baterię, nawet na chwilkę, zegar przestawia się nawet o pół godziny do tyłu. Ustawienie czasu operatora sieci nie daje nic, jestem w Orange, nie wiem czy Orange ma wyłączoną taką synchronizację? Sprawa mnie zastanawia, boję się że to oznaka czegoś złego od strony elektroniki. Telefon : Nokia 6120 classic, soft 6.01v [ Komentarz dodany przez: Altair: 18 Lis 2011 04:14 ] Temat poprawiony na zgodny z regulaminem |
||
| Laki1231 | |
|
| Na płycie głównej jest taka mała bateryjka może to jej wina. jeśli telefon leży wyłączony lub wyciągnę baterie też mi zegar spóźnia na tej nokii. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Zielony34 | |
|
| nie wiedziałem że posiada bateryjkę jak płyta główna w PC, to chyba wszystko wyjaśnia, dzięki, temat do zamknięcia. [ Komentarz dodany przez: Altair: 18 Lis 2011 04:27 ] Zamykam. // Altair |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
nokia 6120 classic |
Pytania i Problemy z telefonami | verten | |
[6120 Classic] Jaka baterie kupic? |
Pytania i Problemy z telefonami | Zielony34 | |
[6120 classic] Nawigacja Offline bez łączenia z gps-em |
Szukam | Zielony34 | |
[6120] Czyszczenie telefonu ze śmieci |
Pytania i Problemy z telefonami | scrolll | |