| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krank3 | |
|
Witam wszystkich jak zainstalować te gry na 6120? instaluję poprzez pc suite i nic pomocy bo chce wgrać gry a jestem ciemny jak 12:00 w nocy Taguj tematy na wzór pozostałych w tym dziale // Jackson |
||
| DSV | |
|
| Wklejasz pliki .n-gage do folderu n-gage na telefonie i instalujesz gry przez aplikacje N-Gage | ||
| krank3 | |
|
| a skąd wziąść tą aplikacje? ^^" | ||
| Jack | |
|
| Z forum. Użyj wyszukiwarki. Jest również specjalny dział _________________ |
||
| krank3 | |
|
| zainstalowałem aplikację N-Gage ale gra Brothers in Arms po zainstalowaniu nie chce się odpalać a Asphalt 3 w połowie instalowania wyskakuje błąd co jest grane? | ||
| Jack | |
|
| Jaki błąd? Zainstalowałeś n-gage patch? Wyłączyłes patch open4all w rompatcher? _________________ |
||
| krank3 | |
|
| tak zainstalowałem i wyłączyłem open4all ale wyskakuje błąd-1 ^^" : | ||
| Jack | |
|
| Spróbuj innej gry np snake _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Miałem i mam już drugi taki telefon. Ja patchy nie włączałem bo nie działało wtedy a tym bardziej gra się od uruchamiala. Jak pobierasz grę jest to plik .exe lub plik n-gage. Plik exe otwierałem i zaznaczałem żeby wypakowalo plik n-gage na komputerze. Pliki w tej postaci kopiowałem na kartę pamięci do folderu n-gage. Włączałem aplikację i gry się instalowały. Nie instaluj żadnej modyfikacji tyt usunięcie znaczka trial przy grze. Takie modyfikacje powodują takie problemy:) nie włączaj patchy jak to robiłem:) i modyfikacji nie instaluj. Pobieranie / Download:
1. Najpierw instalujemy plik NGageInstaller.sisx koniecznie na karcie pamięci. Przy instalacji nie zwracamy uwagi na informacje o braku biblioteki PIPS, wciskamy kontynuuj. 2. Następnie rozpoczynamy instalacje pliku ngage_autostart_204.sis również na karcie pamięci. 3. Teraz instalujemy plik pips_s60_1_2_SS.sis również na kartę pamięci. 4. Na koniec wyłączamy zabezpieczenia programem ROMpatcher i za pomocą menedżera plików x-plore kopiujemy plik 20001079.txt do lokacji C:private10202be9. Jeżeli nie ma takich folderów, należy je stworzyć! TO DZIAŁA ROBIŁEM TYM SPOSOBEM DZISIAJ TESTOWAŁEM. GRY INSTALUJESZ WEDŁUG INSTRUKCJI WYŻEJ. |
||
| krank3 | |
|
| ok już wszystko mi działa jak na razie ,znacie jeszcze jakieś strony gdzie można pobrać fajne gry n-gage? ok już wszystko mi działa jak na razie ,znacie jeszcze jakieś strony gdzie można pobrać fajne gry n-gage? ^^" Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu // Jackson |
||
| Jack | |
|
| Nie ma więcej pełnych gier oprócz tych na naszym forum _________________ |
||
| krank3 | |
|
| A gry na n-gage z s60v1-s60v2 pójdą u mnie na n-gage 2.0? | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Wszystkie gry na N-gage 2,0 |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
N-Gageplatforma n-gage PL |
N-Gage 2.0 | patrikos23 | |
[5800] N-Gage 2.0 1.30 (1541)+WF controllerPlatforma n-gage 2.0 pod nokię 5800xm |
Gry | Jack | |
Regulamin działu Gry Java |
Gry Java | Szymuś | |
[TEMAT ZBIORCZY] Gry s60v3 - ZESTAW 0-A |
Gry | deltanet | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Gry N-GAGE 2.0 na 6120c |
Pytania i Problemy z telefonami | Meeki | |