| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| fioolek11 | |
|
| Witam mam problem z złamaniem systemu czyli hackiem w nokii 6210 N Wersja oprogramowania 05.16 . Próbowałem tego sposobu jednak zatrzymałem się na "Kopiujemy plik installserver.exe do lokacji C:/sys/bin (aby był widoczny ten folder należy wejść w x-plore > menu > narzędzia > konfiguracja i zaznaczyć: "Pokaż ukryte pliki" oraz "Pokaż pliki system." (Menu -> Edytuj -> Kopiuj). Z powodu braku biblioteki C:/sys/bin nie mogę skopiować istallserver i tak stoję z tym do dziś. Czy udało się złamać komuś system w tej noki. I cze jest inny realny sposób? Link do sposobu którym próbowałem : http://symbiane.pl/hackow...katow-vt208.htm Oczywiście wszystko było robione w danej kolejności tak jak w instruktarzu. |
||
| chucky | |
|
| wyrabiasz certyfikat na opda/imobile i podpisujesz nim hellooxa 2.02 lub 2.03, wtedy wrzucasz na kartę pamięci i instalujesz i możesz cieszyć się złamanym systemem _________________ |
||
| fioolek11 | |
|
| Wyrabiam certyfikat na opda niby muszę odczekać dobę. Co jak go wyrobie?? W jaki sposób mam podpisać helloxa?? Proszę o pomoc | ||
| Jack | |
|
| Najlepszym przyjacielem symbianowca jest dział PORADNIKI _________________ |
||
| T@mek | |
|
Ja nie miałem żadnych problemów ze złamaniem jak już pisali powyżej panowie hellhoxem musisz złamać nie wiem dlaczego odrazu nim nie łamałeś fona jak on robi wszytko za ciebie ;p |
||
| fioolek11 | |
|
Dziękuję panowie za pomoc telefon z hackowany . W takim razie zamykam temat Zamykam//Jackson |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[Nokia 6210 navi] GG na pakiet danych |
Szukam | piotrek692 | |
[6210 navi] Wskaźnik wiadomości mruga |
Pytania i Problemy z telefonami | michal1991 | |
[6210 navi] zmiana typu czcionki |
Pytania i Problemy z telefonami | KovaL | |
[6210 navi] GPRS nie działa |
Pytania i Problemy z telefonami | toonwie | |