Autor Wiadomość
michal1991 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:30 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Mam taki problem, że zacina mi się strasznie symbian. ja wiem, że to jest normalne, że to oprogramowanie tak działa, ale przed wgraniem nowego softu w ogóle się nie ciął... Gdy telefon wrócił z serwisu to miał wgranego nowego softa, co mi się bardzo nie podoba. kod emotikony: :/ teraz telefon chodzi duuużo wolniej i częściej się tnie kod emotikony: :/ i teraz moje pytanie brzmi, czy można wgrać z powrotem poprzedniego softa?

Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23
ziomek [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

zrób odrazu profilaktycznie hard formata

patrikos23 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:33   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 14/19
Wszystko idzie kod emotikony: :)
Pobierasz interesujący cię soft przez navifirm, a potem go wgrywasz przez jafa lub phenixa.

Jak to zrobić dokładnie masz napisane w poradnikach.

michal1991 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:45   Postaw piwo autorowi tego posta
ziomek, hard format był robiony i nic nie dało.

patrikos23, a skąd mogę się dowiedzieć jakiego miałem wcześniej softa?

jak idzie to super :p kod emotikony: :clap: kod emotikony: :sugoi:
patrikos23 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Tego raczej nie idzie sprawdzić. W navifirm pobierz najnowszy i go wgraj-nie jest powiedziane, że w serwisie ci wgrali najnowszy.

Możesz jeszcze powyłączać zbędne procesy, np. programem killme

Autor postu otrzymał pochwałę.
michal1991 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:51   Postaw piwo autorowi tego posta
patrikos23 napisał/a:
  • Tego raczej nie idzie sprawdzić. W navifirm pobierz najnowszy i go wgraj-nie jest powiedziane, że w serwisie ci wgrali najnowszy.

no tak, tak. ale tamten, który miałem był najlepszy kod emotikony: :( bo w ogóle nie było mowy o zacinaniu się...

patrikos23 napisał/a:
  • pobierz najnowszy i go wgraj

a jest szansa, że uszkodze telefon?
patrikos23 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Żadnych szans na uszkodzenie-podobnie wgrywałem najnowszego softa.

michal1991 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:55   Postaw piwo autorowi tego posta
czyli muszę wgrać nowego softa i MOŻE nie będzie się ciął, tak? Kurde... szkoda, że nie dowiem się jaka była tamta wersja kod emotikony: :( jestem zielony w te klocki kod emotikony: :P Nawet nie wiem jak sprawdzić jaką wersję mam teraz kod emotikony: :sugoi:
ziomek [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 28 Gru 2010 11:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • a jest szansa, że uszkodze telefon?

No może w ciebie meteoryt walnąć a tak na serio raczej niema szans chyba że odepniesz kabel przy wgrywaniu softa ale to raczej też da się naprawić

michal1991 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 29 Gru 2010 12:00   Postaw piwo autorowi tego posta
ziomek napisał/a:
  • No może w ciebie meteoryt walnąć

widzę, że poczucie humoru się Ciebie trzyma kod emotikony: :)

ziomek napisał/a:
  • chyba że odepniesz kabel przy wgrywaniu softa

aż taki zielony to ja nie jestem kod emotikony: ;) kod emotikony: :nerd:
patrikos23 [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 29 Gru 2010 12:02   Postaw piwo autorowi tego posta

Różne już się sytuacje zdarzały, więc czasami lepiej dopisać i dmuchać na zimne kod emotikony: ;D

GP Jumbo [6210 Navigator] Telefon się zacina po zmianie softa Napisany: 29 Gru 2010 03:40   Postaw piwo autorowi tego posta

michal1991 napisał/a:
  • czyli muszę wgrać nowego softa i MOŻE nie będzie się ciął, tak? Kurde... szkoda, że nie dowiem się jaka była tamta wersja kod emotikony: :( jestem zielony w te klocki kod emotikony: :P Nawet nie wiem jak sprawdzić jaką wersję mam teraz kod emotikony: :sugoi:

Jak sprawdzić?
*#0000#

Autor postu otrzymał pochwałę.
1 2 »