| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michal1991 | |
|
Witam. Mam taki problem, że zacina mi się strasznie symbian. ja wiem, że to jest normalne, że to oprogramowanie tak działa, ale przed wgraniem nowego softu w ogóle się nie ciął... Gdy telefon wrócił z serwisu to miał wgranego nowego softa, co mi się bardzo nie podoba. teraz telefon chodzi duuużo wolniej i częściej się tnie i teraz moje pytanie brzmi, czy można wgrać z powrotem poprzedniego softa?Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| ziomek | |
|
| zrób odrazu profilaktycznie hard formata _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
Wszystko idzie Pobierasz interesujący cię soft przez navifirm, a potem go wgrywasz przez jafa lub phenixa. Jak to zrobić dokładnie masz napisane w poradnikach. _________________ |
||
| michal1991 | |
|
| ziomek, hard format był robiony i nic nie dało. patrikos23, a skąd mogę się dowiedzieć jakiego miałem wcześniej softa? jak idzie to super :p |
||
| patrikos23 | |
|
| Tego raczej nie idzie sprawdzić. W navifirm pobierz najnowszy i go wgraj-nie jest powiedziane, że w serwisie ci wgrali najnowszy. Możesz jeszcze powyłączać zbędne procesy, np. programem killme _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| michal1991 | |
|
patrikos23 napisał/a:
no tak, tak. ale tamten, który miałem był najlepszy bo w ogóle nie było mowy o zacinaniu się... patrikos23 napisał/a:
a jest szansa, że uszkodze telefon? |
||
| patrikos23 | |
|
| Żadnych szans na uszkodzenie-podobnie wgrywałem najnowszego softa. _________________ |
||
| michal1991 | |
|
czyli muszę wgrać nowego softa i MOŻE nie będzie się ciął, tak? Kurde... szkoda, że nie dowiem się jaka była tamta wersja jestem zielony w te klocki Nawet nie wiem jak sprawdzić jaką wersję mam teraz |
||
| ziomek | |
|
Opis:
No może w ciebie meteoryt walnąć a tak na serio raczej niema szans chyba że odepniesz kabel przy wgrywaniu softa ale to raczej też da się naprawić _________________ |
||
| michal1991 | |
|
ziomek napisał/a:
widzę, że poczucie humoru się Ciebie trzyma ziomek napisał/a:
aż taki zielony to ja nie jestem |
||
| patrikos23 | |
|
Różne już się sytuacje zdarzały, więc czasami lepiej dopisać i dmuchać na zimne _________________ |
||
| GP Jumbo | |
|
michal1991 napisał/a:
Jak sprawdzić? *#0000# _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[n73] Telefon się zacina |
Pytania i Problemy z telefonami | switelolo124 | |
[N97] Telefon zacina się |
Pytania i Problemy z telefonami | marekbrown | |
[n97] Telefon po zmianie tematu nie włącza się |
Pytania i Problemy z telefonami | mitarashi | |
6210 Navigator helloOx |
Pytania i Problemy z telefonami | michalbmw66 | |
Pytanie Nokia 6210 Navigator |
Pytania i Problemy z telefonami | T@mek | |
[5800] Ekran nie łapie dotyku po zmianie softa |