| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kamoO160 | |
|
| Witajcie może mi pomożecie.. buszuje po necie i szukam poradnika o tym jak zrobić sobie internet przez usb w telefonie z symbianem 3 edycji ale nic nie znajduje, ciągle to via bt.. bt nie posiadam a przez kabelek też można tylko nigdzie nie jest to opisane.. Pewnie pomyślicie: po co mu neta jak siedzi koło kompa? a po to żeby robić np 2 rzeczy naraz w necie bo słaby komp zbytnio nie pozwala na poszalenie na nim więc dodatkowa "przeglądarka" się przyda, jak i również do grania w gierki online na komórce. Może ktoś poda jakieś parametry konfiguracyjne lub ewentualnie jakis programik do tego przeznaczony. Szczególnie liczę tu na kombinatorów którzy lubią grzebać w takich "pierdołach" Temat przeniesiony do odpowiedniego działu. Proszę o więcej uwagi przy zakładaniu kolejnych tematów // Jackson _________________ |
||
| Jack | |
|
| Wszystko co powinieneś zrobić to złożyć kartę sim [najlepiej z dużo ilością pakietu internetowego] do telefonu > podłączyć telefon za pomocą kabla do komputera > włączyć nokia pc suite > wejść w zakładkę łączenie z internetem i kliknąć połącz _________________ |
||
| kamoO160 | |
|
| hahaha bardzo śmieszne.. żenada wręcz mówiąc. nie szukam neta w kompie tylko darmowego neta na telefon nie wiem czy zrozumiałeś do konca [ Komentarz dodany przez: Jackson: 26 Gru 2010 10:43 ] Więc nie zrozumiałem ale nie sądzę aby był taki sposób. zakupiłem bluetooth do kompa i mam problem jakie stery wybrać i ogólnie z konfiguracją moze teraz ktoś pomoże _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Udostępnienie internetu z laptopa na nokie przez WiFi.Ad hoc |
Pozostałe | wentyl007 | |
Jak podlaczyc telefon przez internet w kompie przez USB |
Pytania i Problemy z telefonami | rek | |
[5230] Jak mieć internet przez usb? |
Pytania i Problemy z telefonami | miaste | |