| Temat Zamknięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DawCiOo | |
|
| Witam, mam pytanie, chciałbym uzyskać jakąś instrukcje krok po kroku jak wgrać nie brandowany soft do Noki 6220c (aktualnie mam soft z playa). Chciałbym wiedzieć jakiego programu do tego użyć, skąd ściągnąć paczki z softem itp. ;] Z góry bardzo dziękuję za pomoc. ; ) |
||
| Jack | |
|
| Najpierw http://symbiane.pl/zmiana...uite-vt7822.htm potem http://symbiane.pl/aktual...ater-vt7823.htm _________________ |
||
| DawCiOo | |
|
| Ale jest mały problem, już wcześniej próbowałem to zrobić ale, NSS nie wykrywa mi telefonu... ;/ Cóż może być przyczyną ? | ||
| Jack | |
|
| DawCiOo, Usuń wszystkie sterowniki i zainstaluj tylko od NSS _________________ |
||
| DawCiOo | |
|
| Niestety, odinstalowałem wszystko co miało coś wspólnego z Nokią, zainstalowałem NSS, i w Device Info wyskakuje: ->Serial: DADD4CC0, HW: 0.0 Testing Interfaces... ->USB DKU2....Supported. ->USB CA-53...Supported. Testing Directories... ->DCT4 Loaders Dir('Flash')......Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->ADSP Loaders Dir('FlashUsb')...Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->DCT3 Loaders Dir('fls1sup')....Found. -->0 file(s) found. -->Please copy the loaders first! ->Products Dir('products').......Not Found. A w Phone Info wyskakuje error w rubryczce na dole i nic się nie pokazuje... ;/ |
||
| Jack | |
|
| Możliwe że to wina kabla a raczej jego modelu. Jeżeli ktoś w Twoich znajomych itp posiada taki kabel to warto spróbować właśnie nim _________________ |
||
| DawCiOo | |
|
| Mam kabel CA-101. A więc jakiego kabla potrzebuje ? A jak bym wgrał nowy PC Phoenixem albo JAFem ? Tylko nie wiem skąd wziąć paczkę z softem... |
||
| Jack | |
|
| CA-53 Powinien dać radę _________________ |
||
| DawCiOo | |
|
| Taa, i gdzie sobie podłącze ten CA-53 ? Mam Nokie 6220 Classic ;] | ||
| Jack | |
|
| Fakt. Rozpędziłem się. Zanim przystąpisz do zmiany kabla spróbuj zastosować się do tego co znalazłem Opis:
_________________ |
||
| DawCiOo | |
|
Robię to co znalazłeś od 2h.... i ciągle nic... Z każdym Twoim postem maleją moje nadzieje na zmianę softu na normalny. Może jeszcze jakaś propozycja ? |
||
| Jack | |
|
| Sformatuj cały telefon a jeżeli będzie potrzeba to i kartę i dopiero spróbuj podłączyć telefon na nowo. Spróbuj użyć może tego sposobu www.symbiane.pl/zmiana-pr...-jaf-vt2168.htm _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
[innov8] Jak wgrać soft? |
Pytania i Problemy z telefonami | bartekzbartek | |
JAK WGRAĆ SOFT DO NOKII N73 |
Pytania i Problemy z telefonami | makaveli912 | |
[5800] Jak wgrać nowy soft ? |