| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Devill11 | |
|
| Witam wgrałem programem nokia software update najnowszy soft i kiedy chce dodać nową osobę do kontaktów mam tylko: -opis -numer na stary sofcie miałem -imię -nazwisko -tel -2 telefon -domowy kiedy dzwoniłem wybierałem nr. Na tym sofcie masakra nawet nie mieści mi się Imię i całe nazwisko ;(. Możecie powiedzieć mi czy coś trzeba ustawić, ew co zrobić żeby było jak wcześniej. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu.//patrikos23 |
||
| Jack | |
|
| Nic z tym nie zrobisz. Możesz wrócić do starego softu lub skorzystać z programu doinstalowanego _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| bo dodajesz numer do karty sim a nie karty pamięci czy pamięci telefonu _________________ |
||
| Devill11 | |
|
| tzn jaki program zainstalować żeby dało rade wpisać całą nazwę kontaktu i np. 3 nr Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Używaj opcji edytuj. Poza tym 2 razy to samo napisałeś. // patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Wejdź przez manu w kontakty i ustaw domyślne miejsce zapisu na PAMIĘĆ TELEFONU i będzie tak jak dawniej. _________________ |
||
| Devill11 | |
|
| Dzięki. [ Komentarz dodany przez: patrikos23: 07 Lut 2011 12:39 ] Zamykam. |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
[Satio] Błąd przy aktualizacji softu |
Pytania i Problemy z telefonami | nietopyrz | |
[N73] W trakcie aktualizacji softu wyłączyli prąd!!!Nokia n73 aktualizowałem soft i wyłączyli mi prąd |
Pytania i Problemy z telefonami | szubiseven | |
Jak zachować hack telefonu po formacie / aktualizacji softu? |
Hacked Symbian/Flashing | Jack | |
[6220c] Głośniki przenośne |
Pytania i Problemy z telefonami | DawCiOo | |
[6220C] Skróty jak ze screen'u |
Pytania i Problemy z telefonami | dj-olek | |
[6220c] Jak zdjąć simlocka ? |
Pytania i Problemy z telefonami | kamoO160 | |
[6220c] nie działająca klawiatura |
Pytania i Problemy z telefonami | Devill11 | |
[6220c] Internet przez usb |