| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Grzenio502 | |
|
| Witam. Potrzebuje pomocy z nawigacją w Nokii 6303i. Posiada ona wgrane ovi mapy, które nie sprawdzają się zbyt dobrze bo wołają o licencje i trasę wyznaczają ale nie nawigują. Posiadam również gps zewnętrznego firmy pentagram. Jak doprowadzić do stanu prawidłowego użytkowania? Chodzi mi o to żeby nie wołał o licencje, bo sam program jest w miarę przyzwoity bynajmniej na symbianie na innych telefonach. Jaką inną nawigację można wgrać do tego telefonu? Jeśli ktoś zna to prosiłbym o linki. Z góry dzięki za pomoc. Jeśli nie w tym dziale to proszę o przeniesienie. |
||
| Laki1231 | |
|
| Grzenio502, wydaje mi się, że innej nawigacji nie ma bo telefon nie ma symbiana tak? A zewnętrzny GPS to musisz połączyć z nim chyba przez bluetooth a następnie coś w telefonie w OVI mapach ustawić. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Grzenio502 | |
|
| Telefon działa na platformie s40v6. kwestia podłączenia gps to nie jest problem bo łączy się normalnie i znajduje sygnał. Na mapie wyświetla aktualną pozycje, wyznacza trasę tylko jak chce żeby nawigował do celu to mam problem z licencją. A co z naviexpertem, albo navi4all? Będą chodzić te programy? | ||
| Laki1231 | |
|
| Nie będą to nie jest ten słynny symbian tylko zwykły podstawowy soft. Tylko OVI wgraj najnowsze oprogramowanie telefonu NOKIA dawno ta licencje zniosła przecież. _________________ |
||
| Grzenio502 | |
|
| Zniosła ale jak patrzyłem to nie dla każdego modelu. Na telefony które miały wgrane płatne oprogramowanie nie znajduje wersji bezpłatnych. |
||
| Laki1231 | |
|
| Grzenio502, ale zaktualizuj softa może;) lub podepnij telefon do komputera zainstaluj na kompie OVI SUITE przejdź do zakładki aktualizacji telefonu i może będzie się samą aplikację dało zaktualizować _________________ |
||
| Grzenio502 | |
|
| Właśnie próbuje z tą aktualizacją i zobaczę. Dzięki wielkie. |
||
| Meler | |
|
| Naviexpert i nav4all powinny chodzić, przynajmniej naviexpert. Są to nawigacje w javie i tu nie ma że nie działa bo to nie symbian. Na stronie oficjalnej ne jest wpis o wspieraniu wyżej wymienionego modelu. z tym ze NE też jest płatne | ||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Nokia 6303i classic (czarny)Product code |
Szukam | Eric | |
Nokia 6303i Classic telefonem dla każdego |
Newsy | RadKe12 | |
Nawigacja |
Pytania i Problemy z telefonami | GreeN^ | |
[X6] Najlepsza nawigacja |
Szukam | arriku | |
[Galaxy S] Nawigacja |