Temat Zamknięty przez: Jack
Autor Wiadomo¶ć
Tasior5 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 24 Lis 2010 11:46 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam mam mały problem w trakcie gdy mam wł±czon± navigację (sygic mobile) wył±cza się pod¶wietlenie ekranu i nic nie widać mimo iż w programie navi zaznaczam ze ma pod¶wietlać cały czas.Kto¶ wie o co chodzi?

Nazwa tematu poprawiona według punkt 1.1 regulaminu tego działu. Proszę się z nim zapoznać zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA // Jackson
Jack [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 25 Lis 2010 07:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
najnowsza wersja sygic ?

Tasior5 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 25 Lis 2010 10:46   Postaw piwo autorowi tego posta
Tak najnowsza wersja.
Ps.przepraszam za bł±d.
patrikos23 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 25 Lis 2010 12:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 14/20
odinstaluj i zainstaluj ponownie. Tez mam sygica i nie mam tego problemu. Moze pomoze ponowna instalacja

bartek50003 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 25 Lis 2010 03:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Lub starsz±/inn± wersję.

Tasior5 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 06 Gru 2010 10:24   Postaw piwo autorowi tego posta
Spróbuję i dam cynk jak wyszło.

Witam .Po zainstalowaniu ponownie mapy problem z brakiem pod¶wietlenia był nadal ,ale udało mi się go rozwiać. Chodziło tylko o to żeby w telefonie nie była wł±czona automatyczna blokada klawiatury kod emotikony: :) ¶mieszne ale prawdziwe

Ps.Dziękuję za zainteresowanie z waszej strony.Pozdrawiam
bartek50003 [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 06 Gru 2010 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Do zamknięcia chyba. Na przyszło¶c: nie pisz posta pod postem -> edytuj starego:)

Jack [6710 navi] Brak pod¶wietlania w nawigacji Napisany: 07 Gru 2010 05:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
bartek50003, Posta pod postem można napisać w celu od¶wieżenia tematu. Zamykam