| Temat Przesunięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| endrjus | |
|
| Witam! Problem jak w temacie, telefon sam się łączy z internetem. Jak mogę go wyłączyć? System to symbian s60v3. Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu.Zostal takze poprawiony // radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| A powiedz mi czy czasem nic ci nie dziala w tle?zadne aplikacje? Musisz miec ustawione w polaczeniach internetowych na zawsze pytaj o nie powinno wiecej ciagnac neta _________________ |
||
| endrjus | |
|
| Witam. Dzisiaj na uczelni ustawiłem tą opcję, mimo to w późniejszym okresie telefon łączył mi się z netem (sprawdzone w rejestrze). Da się internet wyłączyć całkowicie? Przez 3 dni zeżarło mi kilknaście zł z konta... | ||
| Casaya | |
|
| endrjus, da sie wystarczy ze pomieszasz w ustawieniach internetowych... ale to jest wersja HARDCORR polecam ten programik http://symbiane.pl/webloc...net&start=0 _________________ |
||
| endrjus | |
|
| Programy sobie odpuszczam bo nie mam shakowanego symbiana. Przed chwilą zaznaczyłem w opcjach GPSu (z którego swoją drogą nie korzystam) by pracował w trybie offline. Jak ktoś ma jeszcze jakieś sugestie to z miłą chęcią je przyjme.;) |
||
| Casaya | |
|
| endrjus, a to nie problem zlamac... 3 minuty i zlamany.. Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian a dokladniej tutaj http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm ewentualnie mozesz hard reset zrobic *#7370# zrob kopie zapasowa kontaktów i smsow o zdjec z telefonu bo wszystko stracisz. _________________ |
||
| vivro | |
|
| Nie znam tego telefonu dokładnie więc strzelam. Ja u siebie mam coś takiego jak GeoTag do zdjęcia przypisuje pozycje GPS i w tedy łączy się z netem. Może masz coś takiego włączone ? |
||
| Casaya | |
|
| vivro, ja nie mam nokii ale to laczy z gpsem ktory moze laczyc online... najlepiej wyinstalowac te wszystkie niepotrzebne pierdólki... _________________ |
||
| endrjus | |
|
| Jeżeli chodzi o złamanie symbiana to nie chcę ryzykować utraty gwarancji, którą mam jeszcze przez rok. Z tego co widzę wśród znajomych to awaryjność nowych nokii hmm... nie jest zbyt mała.;) A Hard Reset biorę pod uwagę jeżeli problem nie ustąpi. |
||
| Laki1231 | |
|
| Szacun jak masz gwarancje na ten tel. Gwarancji nie tracisz aby pozbyc sie internetu wejdź w ustawienia nastepnie lacznosc i usun punkty dostępu do neta i problemie. Musisz tam pogrzebac bo nie pamiętam jak Dokładnie wejść ale napewno w ustawieniach i gdzies w łączności. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Kopia zapasowa danych na telefonieprzyda się przed wgraniem oprogramowania |
Pozostałe | wentyl007 | |
Darmowy internet przez bluetoothjak ktoś nie ma wifi w kompie |
Pozostałe | wentyl007 | |
Jak odpracować ostrzeżenie?Tutaj dowiesz się w jaki sposób usunać tą czerwoną cyferke :P |
Ogłoszenia | lui754 | |
Jak instalować tematy na AndroidzeInstalowanie tematów za pomocą Panda Home |
Tematy | fiszkon | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Jak awansować na forum ? Czyli Spis Rang i ich opisy |
Ogłoszenia | DSV | |
Polacy kochają Internet w telefonie komórkowym |
Newsy | Laki1231 | |
Internet w Telefonie : zasady przyznawania pakietów |
Newsy | Jack | |
[N97] Internet w telefonie przez bluetooth? |