| Temat Zamknięty przez: patrikos23 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| damian14442 | |
|
| Kupiłem telefon w zeszłym tygodniu. Gdy wchodzę w galerię i obrazy i wideo, telefon widocznie się zcina, tzn. wejdzie tam, ale tak jakby było tam czegoś za dużo i ma problem z otwieraniem tego. Próbowałem przy wyjętej karcie pamięci i dalej to samo.. Proszę o pomoc. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| daanielito | |
|
| Telefon nowy czy używany? Jak używany to zrób hard reset i formatowanie karty pamięci też nie zaszkodzi. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| damian14442, i wgraj najnowsze oprogramowanie telefonu być może stare jest tego przyczyną. _________________ |
||
| damian14442 | |
|
| telefon był nowy. i spróbuje hard reset zrobić.. | ||
| daanielito | |
|
| Jak to nic nie da to zrób jak kolega wyżej Ci napisał ; ) _________________ |
||
| damian14442 | |
|
| Dalej jest to samo.. tzn po hard resecie, a nowe oprogramowanie myślę, że nic nie da, bo nie było żadnej aktualizacji jego.. | ||
| Laki1231 | |
|
| masz syf na karcie pamięci i tyle. Format karty i nowy soft wiem co mówię. _________________ |
||
| damian14442 | |
|
| ale możesz wytłumaczyć czemu tak jest skoro karta jest wyciągnięta, a telefon ma nie cały miesiąc ? | ||
| Laki1231 | |
|
| damian14442, bo to symbian;) bywają rzeczy które ciężko pojąć. 6720c (RM-424) Major 031.022 v4 (EURO) 6720c (RM-564) Major 031.022 v4 (EURO) _________________ |
||
| damian14442 | |
|
| Ja mam tą pierwszą wersję co napisałeś. aa znalazłem taką wersję podobno najnowsza 023.010. Czy mogę ją wgrać czy muszę 031.022 ? |
||
| Laki1231 | |
|
| 031.022 to jest najnowsza jak same cyfry wskazują lol? _________________ |
||
| Meler | |
|
| Nie musisz wgrywać najnowszej wersji, jeśli pasuje Ci obecna wersja wgraj ją. A przed upgradem do najnowszej lepiej poczytaj w necie na ten temat bo niekiedy nowsza wersja jest o wiele grosza. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[N 500] Galeria wyświetla obrazki których nie da się usunąć |
Pytania i Problemy z telefonami | dookmax | |
[6720C] Wersja firmware |
Pytania i Problemy z telefonami | termi38 | |
[6720c] Emoty w smsach |
Szukam | grzogo | |