| Temat Zamknięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| sebalam | |
|
| witam mam nokię 6730 c i mam kilka problemów pierwszy z nich polega na tym ze w zadne dodatkowe aplikacje nie chcą działać ( pobieram na symbiana s60v3 ) drui z nich to nie mogę zainstalować gier java z komp wrzucam je na fona i ich nigdzie nie mogę znaleźć ( na innych fonach tak robiłem i było ok czy może ktoś zna odpowiedz na moje pytania jeśli tak to z góry dzięki za pomoc i odpowiedz na moje pytania | ||
| Linean | |
|
| Łamałeś symbiana ?? | ||
| sebalam | |
|
a możesz mi to wytłumaczyć bardziej o co z tym chodzi |
||
| ziomek | |
|
| Proszę bardzo Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| darkhitman | |
|
| Jak masz taka opcje jak szukanie lub menager plikow to sprobuj tam poszukac.a te pliki pobierales moze ze strony gallery.mobile9.com jesli tak to powiem ci ze tam nie wszystko da rade zainstalowa albo nawet jesli to co nie beda dzialac.najlepiej pobierac z pewnych zrodel tj symbiane.pl | ||
| sebalam | |
|
darkhitman napisał/a: oki dzieki za info a mozesz mi dac kilka linków na proramy do teo mojego fona
|
||
| hans15ish | |
|
ja złamalem system do kładnie w około 30 s brawa sie naeza za pomoca anivirysa norton i patcher 3 Ortografia. Po 2. co to ma być? // sadam81 |
||
| Casaya | |
|
| hans15ish, po pierwsze.temat od roku nie otwierany.naduzywasz emotek _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Jaką aplikacje przetłumaczyć?Jeżeli mi się uda przetłumacze aplikację którą Podasz na język polski |
Aplikacje | Meler | |
Jak instalować gry/aplikacjePoradnik przedstawiający wszystkie metody |
Pozostałe | drago_o | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
Ludzie już nie chcą iPada?Apple zmniejsza zamówienia podzespołów o 25 procent. Czyżby szał na tablety już minął? |
Newsy | Harmattan | |
[N500] Nie wszystkie gry chcą dzialać |
Pytania i Problemy z telefonami | jezzman | |
Nie uruchamiajace sie aplikacje N73Pomóżcie |
Pytania i Problemy z telefonami | Pabloxo | |
Aplikacje 59% deweloperów nie zarabiają na siebie |
Newsy | Laki1231 | |
[Satio] Aplikacje się nie włączają |
Pytania i Problemy z telefonami | torreno | |
[N96] Nie działają aplikacje na czujnik ruchu. |
Pytania i Problemy z telefonami | iron556 | |
Aplikacje i aktualizacje dla Nokii N9 nie zginą |