| Temat Zamknięty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| hubiii | |
|
| Witam. Mój problem polega na tym, że od pewnego czasu ebooki idzie czytać tylko do 151 strony. Jeśli w jakikolwiek sposób pójdę na dalszą automatycznie zostaję przeniesiony na pierwszą. Dziwny błąd i nie wiem jak go naprawić, a lubię czytać ebooki, w czym to mi bardzo przeszkadza. | ||
| Laki1231 | |
|
| hubiii, a masz full wersje tzn. skrakowaną adobe readera? _________________ |
||
| hubiii | |
|
| Adobe reader był od razu po włączeniu komórki w aplikacjach. Próbowałem ściągnąć inną wersję z internetu i zainstalować po tym błędzie, ale wyskakiwało, że aplikacja jest (...) nie pamiętam dokładnie, ale coś w stylu, że jest na telefonie normalnie zainstalowana i nie dało się podmienić. | ||
| Laki1231 | |
|
| hubiii, to ta próba instalacji mogła być gwożdziorem do trumny. Więc musisz znajść najnowszą wersje na forum sobie i spróbować. _________________ |
||
| hubiii | |
|
| Jak pisałem wyżej przez tą instalację to się nie zaczęło, bo próbowałem to właśnie naprawić. Skorzystam z rady i zobaczymy. | ||
| Laki1231 | |
|
| hubiii, są alternatywne pgoramy jbc, a może również brakuje wolnej pamięci ram ale jesli każdy e-book się kończy na 151 stronie to wina Readera _________________ |
||
| hubiii | |
|
| Jaki program do takich celów polecasz? Czytam wyłącznie w pdf i czasami w doc. | ||
| Laki1231 | |
|
| hubiii, rozumiem, że aplikacja najnowsza nie działa tak? Może z serii QuickOffice? Pobieraj z ostatniego postu najnowsza wersja. http://symbiane.pl/quick-...pdf&start=0 Mniej polecane z mojej strony: http://symbiane.pl/pdf-vt...pdf&start=0 _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Laki1231 | |
|
| Zamykam. problem rozwiązany. // Laki1231 _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.1+] Adobe ReaderPrzeglądarka plików PDF |
Aplikacje | patrikos23 | |
Adobe Reader LEProgram do otwierania plików PDF |
Aplikacje | Szymuś | |