Temat Zamknięty przez: Laki1231
Autor Wiadomość
hubiii [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 08:50 [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki.   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Mój problem polega na tym, że od pewnego czasu ebooki idzie czytać tylko do 151 strony. Jeśli w jakikolwiek sposób pójdę na dalszą automatycznie zostaję przeniesiony na pierwszą. Dziwny błąd i nie wiem jak go naprawić, a lubię czytać ebooki, w czym to mi bardzo przeszkadza.
Laki1231 [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 08:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
hubiii, a masz full wersje tzn. skrakowaną adobe readera?

hubiii [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 08:56   Postaw piwo autorowi tego posta
Adobe reader był od razu po włączeniu komórki w aplikacjach. Próbowałem ściągnąć inną wersję z internetu i zainstalować po tym błędzie, ale wyskakiwało, że aplikacja jest (...) nie pamiętam dokładnie, ale coś w stylu, że jest na telefonie normalnie zainstalowana i nie dało się podmienić.
Laki1231 [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 08:57   Postaw piwo autorowi tego posta

hubiii, to ta próba instalacji mogła być gwożdziorem do trumny. Więc musisz znajść najnowszą wersje na forum sobie i spróbować.

hubiii [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 08:59   Postaw piwo autorowi tego posta
Jak pisałem wyżej przez tą instalację to się nie zaczęło, bo próbowałem to właśnie naprawić. Skorzystam z rady i zobaczymy.
Laki1231 [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 09:05   Postaw piwo autorowi tego posta

hubiii, są alternatywne pgoramy jbc, a może również brakuje wolnej pamięci ram ale jesli każdy e-book się kończy na 151 stronie to wina Readera

hubiii [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta
Jaki program do takich celów polecasz? Czytam wyłącznie w pdf i czasami w doc.
Laki1231 [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 09:14   Postaw piwo autorowi tego posta

hubiii, rozumiem, że aplikacja najnowsza nie działa tak?

Może z serii QuickOffice? Pobieraj z ostatniego postu najnowsza wersja.

http://symbiane.pl/quick-...pdf&start=0

Mniej polecane z mojej strony:

http://symbiane.pl/pdf-vt...pdf&start=0

Autor postu otrzymał pochwałę.
Laki1231 [6730c] Adobe reader, niepełne ebooki. Napisany: 16 Mar 2011 09:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Zamykam. problem rozwiązany. // Laki1231