| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mateusz588 | |
|
| Witam mam prośbę czy mógłby mi ktoś krok po kroku napisać co zrobić żeby uruchomić telefon . Mam nokie 6730c i nie wiem z kad i jakie paczki oprogramowaniem sciagnąć oraz jakim programem to zrobic. Prosze o dokładna instrukcję . | ||
| patrikos23 | |
|
| Zajrzyj tu Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| poradnik jeden z forum? Soft koniecznie pobierz z blue-nokia.com z dopiskiem euro jak nie ma to emea. Później z navifirm są problemy. Możesz phoenixem lub jafem oba poradniki napisane są przez ze mnie pomijasz krok z podmiana pliku. _________________ |
||
| mateusz588 | |
|
| Laki a dałbyś dokladny link do softu na blue-nokia bo tam jest kika i nie wiem który .euro bo jest ich z 6 . A te pliki co są w tym, temacie na HACKED-symbian to nie soft ? | ||
| Laki1231 | |
|
Dam Ci link tylko powiedz mi jaki masz RM telefonu masz napisane pod baterią _________________ |
||
| mateusz588 | |
|
| RM-566 , o i czy musze sciagac te pliki co sa w poradniku | ||
| Laki1231 | |
|
| Tylko program mówiłem już, że pomijasz krok z podmianą pliku. I ten soft: Pobieranie / Download:
EDIT: On jest w pliku exe musisz go zainstalować jak każdy inny program. _________________ |
||
| mateusz588 | |
|
| aha tak myslaem ze ulozone są wersjami i pobrałem ten najnizej i mam go juz , ale cos chyba robie źle , bo bład wyskakuje | ||
| Laki1231 | |
|
| Słowo błąd nic nie mówi nie jest ten samego dołu ta paczka ma J.polski a to duża różnica. _________________ |
||
| mateusz588 | |
|
| Ale tam nie ma czegos takiego jak POLAND i jest 32 rodzaje tylko PRODUCT CODE .. co wybrac | ||
| Laki1231 | |
|
| A jakie masz nazwy EURO 3 masz? _________________ |
||
| mateusz588 | |
|
| Oto link do screena z pulpitu : Obrazki wstawiamy w tagu img. Poprawione. // patrikos23 |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Instrukcja instalacji programu JAF na Windows 7 |
Pozostałe | Laki1231 | |
HTC Desire z Flash lite 4 czy Nexus One z Flash 10.1? |
Newsy | Jack | |
[Samsung i450] Jak usunąć wpisy z trybu gotowości? |