| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mateusz588 | |
|
| Witam , nie dawano kupiłem nokię 6730c i byłem z niej zadowolony do czasu gdy zaczął mi się sam wyłanczać , najcześciej gdy cos robilem np. właczałęm aplikacje , telefon tak jakby zaczoł gasnać nie odrazu tylko tak w przeciagu 2-4s. Gdy telefon poleży jakis czas da sie go odpalic ale znow sytułacja sie powtarza . Robiłem juz FORMAT SOFTU Kodem *#7370# i nic , teraz znów mi sie wyłonczył i niemoge właczyc go juz jakies 4 godziny. Nazwa tematu poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu. Zapoznaj się z tym punktem zanim kolejny tego typu temat poleci do KOSZA. // Jackson |
||
| patrikos23 | |
|
| Może to być spowodowane zepsuta baterią lub poprostu oprogramowaniem. Zaktualizuj softa przez NSU. Jeżeli problem się będzie powtarzał to zostaje oddać do naprawy. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| A może baterie musisz papierek podłączyć bo "lata" po telefonie i od styków odchodzi wtedy może się wyłączać. _________________ |
||
| mateusz588 | |
|
| Teraz to wogóle nic .. nie wlancza sie juz drugi dzien , jak go podlacze pod ladowarke tez nic , moze znacie jakies dobre , pewne sposoby zeby go uruchomic? Laki bateria napewno nie lata , i podkladalem papierek. |
||
| Laki1231 | |
|
| Flash telefonu w trybie dead phone. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
[E51] Telefon wyłączył się po czym się nie włącza |
Pytania i Problemy z telefonami | maniexd | |
[c6] Telefon czasami się wiesza |
Pytania i Problemy z telefonami | jacaaa8 | |
[N79] Telefon restartuje się |
Pytania i Problemy z telefonami | macia0000 | |
[e51] Telefon się wyłacza. |
Pytania i Problemy z telefonami | jaco588 | |
[n73] Telefon się zacina |
Pytania i Problemy z telefonami | switelolo124 | |
[N97] Telefon zacina się |