| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| kopytko98 | |
|
Dzięki Kopytko 4 , gierka jest naprawdę podniecająca grałem w nią u kolegi na nokii e66 ale na mojej e51 nie chce działać edit proszę o pomoc Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker |
||
| Albi07 | |
|
No trochę szkoda, że nie pełna. A wiecie skąd mogę mieć full ? Bo przeszedłem to coś i przy 3 dniu kończy się gra, a gra się supcio . |
||
| sonyono21 | |
|
| Witam Posiadam Nokię E63, zhackowana HellooX'em, OS Version 2.00(1177), SW Version 1.00.21.110 14-11-2008 RM-437. Grę 7 Days Salvation pobrałem z kilku źródeł (Chińska, Angielska, pełna wersja i demo ). Zainstalowałem grę na karcie pamięci Speed Class 4. Zresetowałem telefon, wyłączyłem wszystkie programy obciążające telefon i po uruchomieniu gry LIPA - migające paski na ekranie, który w dodatku jest obrócony o 90 stopni. Jedynie dźwięk działa poprawnie. To samo jest przy instalacji w pamięci telefonu. Czy ktoś wie w czym może tkwić problem? Czytam w internecie że gra działa ludziom np. na Nokii N73 czy N 80 a z technicznego punktu widzenia są to słabsze telefony niż Nokia E63. |
||
| Mlo_pl | |
|
Najwidoczniej są to jakieś błędy w grze (na mojej n95 śmigało idealnie), próbowałeś ponownej instalacji? Jeżeli nie to odinstaluj grę i zainstaluj ją ponownie, możliwe że pomoże jak nie to po prostu sobie nie pograsz... |
||
| matilon | |
|
| Co do obrócenia ekranu, to bodajże ta gra działa na ekranie obróconym. | ||
| « 1 2
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N Ą WERSJA) i trickTrick z tapetami na cały ekran |
Szukam | Kyjoz18 | |
Terminator - SalvationStrzelanka |
176x220 | Szymuś | |
Terminator Salvation 2D |
Gry | HolyGoalie | |
Terminator SalvationStrzelanka |
Gry | Romuś | |