Autor Wiadomość
kopytko98 7days Salvation Napisany: 18 Sie 2011 03:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki Kopytko 4 , gierka jest naprawdę podniecająca grałem w nią u kolegi na nokii e66 ale na mojej e51 nie chce działać kod emotikony: :cry:

edit
proszę o pomoc

Nie pisz posta pod postem w tak krótkim odstępie czasu. Posty sklejone. // radziubaker
Albi07 7days Salvation Napisany: 30 Wrz 2011 06:23   Postaw piwo autorowi tego posta

No trochę szkoda, że nie pełna. A wiecie skąd mogę mieć full ? Bo przeszedłem to coś i przy 3 dniu kończy się gra, a gra się supcio kod emotikony: :) .
sonyono21 7days Salvation Napisany: 14 Maj 2012 07:51   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam
Posiadam Nokię E63, zhackowana HellooX'em, OS Version 2.00(1177), SW Version 1.00.21.110 14-11-2008 RM-437.
Grę 7 Days Salvation pobrałem z kilku źródeł (Chińska, Angielska, pełna wersja i demo ). Zainstalowałem grę na karcie pamięci Speed Class 4. Zresetowałem telefon, wyłączyłem wszystkie programy obciążające telefon i po uruchomieniu gry LIPA - migające paski na ekranie, który w dodatku jest obrócony o 90 stopni. Jedynie dźwięk działa poprawnie. To samo jest przy instalacji w pamięci telefonu.

Czy ktoś wie w czym może tkwić problem? Czytam w internecie że gra działa ludziom np. na Nokii N73 czy N 80 a z technicznego punktu widzenia są to słabsze telefony niż Nokia E63.
Mlo_pl 7days Salvation Napisany: 14 Maj 2012 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Najwidoczniej są to jakieś błędy w grze (na mojej n95 śmigało idealnie), próbowałeś ponownej instalacji? Jeżeli nie to odinstaluj grę i zainstaluj ją ponownie, możliwe że pomoże jak nie to po prostu sobie nie pograsz... kod emotikony: :)
matilon 7days Salvation Napisany: 21 Maj 2012 06:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Co do obrócenia ekranu, to bodajże ta gra działa na ekranie obróconym.
« 1 2