| Autor | Wiadomo¶ć | |
|---|---|---|
| Szymu¶ | |
|
| Nazwa: 7 Days Wy¶wietlacz: 240x320 Platforma: s60v3 Rozmiar: 8,8 MB Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Romu¶ | |
|
7days Salvation Wspaniała gra, charakteryzuj±ca się genialn± opraw± graficzn± i idealnymi efektami dĽwiękowymi. Rozgrywka odbywa się z użyciem trybu landscape, co dodatkowo wzmaga emocje podczas gry. Wszyscy fanatycy gier przeznaczonych na platformę Symbian nie mog± omin±ć tej gry. Zachęcam do testowania. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| refuls | |
|
Ale to chyba nie jest pełna wersja,ja mam pełna ale po Chińsku,ale w trzecim dniu się zamotałem i nie wiedziałem jak dalej isc,z chęci± bym pobrał pełn± angielsk± wersje bo gra jest wypas naprawde dobra |
||
| ssebastian18 | |
|
| na n80 nie chodzi jakie¶ pasy s± i nic więcej ...:/ | ||
| czarek186 | |
|
na n95-1 niw chce działać:( wie kto¶ dlaczego??? |
||
| refuls | |
|
| Mam pytanie czy kto¶ przeszedł już t± gre? | ||
| tomek02703 | |
|
hmm nie wiem powiem tyle, ze gra jest wypas tak samo refuls na 3 dniu nie mam pojęcia co dalej robić |
||
| marekbrown | |
|
| Mirror: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| triplex130 | |
|
| To nie jest 7 days salvation. Ktos zmienił tylko logo. to jest czesc pierwsza. Salvation zajmuje okolo 38 mb. | ||
| ptero28 | |
|
certyfikat wygasł _________________ |
||
| Casaya | |
|
| ptero28, zmien date w telefonie o rok do tyłu.albo złam system _________________ |
||
| grad67 | |
|
| Na n79 ¶miga elegancko. Zgadzam się to nie jest pełna wersja. | ||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Szukam 7days Salvation (ANGIELSKA P E Ł N ˇ WERSJA) i trickTrick z tapetami na cały ekran |
Szukam | Kyjoz18 | |
Terminator - SalvationStrzelanka |
176x220 | Szymu¶ | |
Terminator Salvation 2D |
Gry | HolyGoalie | |
Terminator SalvationStrzelanka |
Gry | Romu¶ | |