| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| michalo_007 | |
|
| ABBYY FotoTranslate En-Pl v1,00,79 Aplikacja przydatna w biznesie, szkole, na wycieczkach zagranicznych jak i w życiu codziennym. Za jej pomocą możemy tłumaczyć angielski tekst na nasz rodzimy język. Wystarczy zrobić zdjęcie tekstu, a aplikacja rozpozna słowa i poda nam słownikowe tłumaczenie na język polski każdego z nich. Funkcje: * • Łatwe wprowadzanie informacji * • Nie wymaga połączenia z Internetem (!) * • Szybkie i dokładne tłumaczenie * • Aktualne słowniki dobrej jakości * • Automatyczna lub ręczna korekcja * • Intuicyjny i przyjazny użytkownikowi interfejs * • Odczytywanie fraz za pomocą modułu głosowego Kompatybilność z: Opis:
Aby korzystać z Modułu głosowego kopiujemy go na kartę pamięci do folderu DATA\ABBYY Fototranslate\Sound można go porać z tego linku : http://fr7.abbyy.com/Ling...und/SoundEn.lsa SCREENY DOWNLOAD Pobieranie / Download:
Waga : 8,6mb Uwaga! Aplikacje należy podpisać |
||
| warmiak | |
|
| Czytaj. Podpisałem. i NIC. co dalej? Aplikacja nie działa. |
||
| Jack | |
|
| Z jakiej strony certyfikatem podpisałeś i jakiego programu używając ?? _________________ |
||
| warmiak | |
|
| singSis-gui v1.0 a certyfikat z www.cer.opda.cn | ||
| Jack | |
|
| Wyrób certyfikat na imobile lub tu http://www.opda.net.cn/ _________________ |
||
| warmiak | |
|
| A masz jakąś "malutką" instrukcję jak na tej stronce się poruszać i jak wyrobić tam certyfikat? Zalogować się udało ale co dalej? |
||
| Jack | |
|
| 1. Wchodzimy na OPDA. 2. Rejestrujemy się. 3. Dostaniemy komunikat o udanej rejestracji. Możemy się teraz zalogować. 4. Logujemy się (obok rejestracji). 5. Naciskamy na duży pomarańczowy napis "Apply Cer". 6. Wypełniamy pola według przykładu: 7. Logujemy się za około 24h. 8. Sprawdzamy czy jest już certyfikat, jeśli tak, pobieramy certyfikat i klucz. 9. Uruchamiamy SignSiS (SignSiS.exe). 10. Wybieramy aplikację do podpisania (SiS File) (HelloOX'a), certyfikat (Cer File) i klucz (Key File), a "Password for Key File" zostawiamy "0000". 11. Gotową aplikację wrzucamy na telefon, najlepiej do "Others". 12. Odłączamy telefon, uruchamiamy w telefonie wbudowany menedżer plików/X-plore/czy jakikolwiek inny menedżer plików 13. Szukamy folder Inne/Others i wchodzimy w niego. 14. Instalujemy podpisanego HelloOX'a, akceptujemy wszystko "po drodze". Jeśli wszystko zrobiłeś dobrze dobrze, błąd certyfikatu nie powinien już wyskoczyć. 15. Po instalacji wchodzimy do Aplikacji. 16. Uruchamiamy HelloOX'a i akceptujemy wszystko. 17. Po operacji obok HelloOX'a powinien wyskoczyć jakiś program do RAMu, a w głównym menu nowy folder z jedną aplikacją w środku (opcjonalnie). 18. Wyłączyć i włączyć telefon. 19. Teraz powinno wszystko działać ._________________ |
||
| warmiak | |
|
| Widzisz wszystko sprowadza się do strony www.cer.opda.cn na której już mam wyrobiony certyfikat. Podpisywałem też programem singsis ze stronki ale jest to samo- program się zainstaluje ale po wyłączeniu i włączeniu telefonu oraz po próbie uruchomienia nic się nie dzieje. |
||
| cichy024 | |
|
| Fakt mi program też nie działa podpisywałem certyfikatem z opda | ||
| harry40 | |
|
| nie działa | ||
| kuchaz | |
|
| a moze macie najnowszy soft ktorego nie ad sie shackować sprawdzcie to | ||
| sebus1981 | |
|
| 5800 XM tez nie dziala, cos jest nie tak z aplikacja, nie chce sie odpalic... Pozdrawiam |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
ABBYY Lingvo Dictionariesslownik |
Aplikacje | Casaya | |
ABBYY Business Card ReaderProgram służy do skanowania wizytówek za pomocą wbudowanego aparatu |
Aplikacje | Kryzelek | |