| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
AceMobile SettingsLocker v2.01(5) s60v3^1^3 Anna Belle Signed <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i.imgur.com/EkdN9.png" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i.imgur.com/PhCK5.png" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Aplikacja, dzięki której zablokujemy hasłem dostęp do ustawień telefonu. Bez znajomości hasła nikt nam w telefonie nie pozmienia naszych ustawień. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| AceMobile SettingsLocker v2.1.7 S60v3 v5 S^1 S^3 SymbianOS9.x signed brak listy zmian. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| AceMobile SettingsLocker v2.1.8 S60v3 v5 S^1 S^3 SymbianOS9.x signed Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
AceMobile SettingsLockerzablokujemy hasłem dostęp do ustawień telefonu |
Aplikacje | patrikos23 | |
AceMobile SettingsLockerzablokujemy hasłem dostęp do ustawień telefonu |
AceMobile LockOnAppspozwala zablokować dostęp do wybranych aplikacji za pomocą hasła. |
AceMobile RecordMeNagrywanie rozmów |
AceMobile LockOnAppspozwala zablokować dostęp do wybranych aplikacji za pomocą hasła. |
AceMobile LockOnCallLogszabezpieczenie listy odebranych i wychodzących rozmów |
Aplikacje | DSV | |
Aplikacje | DSV | |
Aplikacje | DSV | |
AceMobile LockOnContactsdo blokady książki telefonicznej za pomocą hasła |
AceMobile LockOnContactsdo blokady książki telefonicznej za pomocą hasła |