| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | |
|
| Najnowsza wersja znajduje się tutaj Melon Advanced Device Locks Pro 2.10.136 Advanced Device Locks Program który blokuje dostęp do aplikacji w telefonie. Masz Kłopoty z dziewczyną, przegląda ci smsy, liste kontaktów , gra ci w twoją ulubioną gre przez co zapomniałeś już jak twój telefon wygląda. <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img27.imageshack.us/img27/5373/webgateadvanceddevicelob.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img27.imageshack.us/img27/2629/webgateadvanceddevicelo.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| Jack | |
|
| Wersja v2.06.102 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| fiszkon | |
|
Spoko aplikacja Dzięki _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Melon Advance Device Locks Pro v2.06.103 S60v5 SymbianOS9.x Cr@cKeD-By-R@me$h Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Siema ! Mam od ok 2 tyg. program Advanced Device Locks Pro.. Wszystko ładnie ustawiłem aż do dziś.... Mam ustawione chronione aplikacje i hasło, ale brak żadnej reakcji przy włączeniu chronionej aplikacji.... Proszę o pomoc... Odrazu przy temacie sie spytam czym różni się wersja pro od lite ? _________________ |
||
| Jack | |
|
| zminimalizowałeś program? Próbowałeś instalować ponownie? Wersja pro jest chyba tylko pod s60v5 a wersja lite na s60v3 i s60v5 ale mogę się mylić _________________ |
||
| fiszkon | |
|
Już działa !Pfffff:.... Niewiem czemu wersja Pro po ponownej instalacji też nie działała, ale uratowała mnie wersja Lite i wszystko spoko Dzięki za pomoc Jackson . _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| Advanced Device lock v.2.6(103) pl by daniel027 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| kocikus91 | |
|
| Czy ktoś może wie jak zablokować folder w galerii ze zdjęciami? Szukałem i szukałem, ale nie udało mi się znaleźć go w menu. |
||
| Jack | |
|
| Da się tylko galerię _________________ |
||
| fiszkon | |
|
| Pomocy ! Coś mnie już trafia....Miałem wersję PrO po jakimś czasie nie było żadnej blokady...Teraz miałem wersję LiTe... i co?>... to samo -.- No ja już nie wiem....o co z tym chodzi.. czy może być spowodowane tym, że jak mam aplikację zainstalowaną w pamięci tel. a chronione rzeczy na karcie, a kartę często wyjmuje _________________ |
||
| Skowron633 | |
|
| Miałem to samo co fiszkon, i zainstalowałem wersję lite i czekam co bedzie dalej... Wersja lite i działa dobrze. ogólnie nie różni się wyglądem od pro. Bardzo intuicyjne i łatwe w obsłudze. Nie pamiętam czy trzeba było podpisywać. Polecam PS A żeby ustawić nowy kod to trzeba wpisać 0000 albo 1234 |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
RomPatcher+ liteDo uruchamiania patchy |
Aplikacje | Jack | |
Melon Advanced Device Locks Problokowanie dostepu do różnych funkcji |
Aplikacje | DSV | |
Advanced Device LocksAplikacja zabezpiecza hasłem kontakty galerie itd |
Aplikacje | Raven1911 | |
Advanced Ruler PROzaawansowane narzędzie do pomiarów |
Aplikacje | patrikos23 | |
Advanced Task Killer ProDo szybkiego zabijania aplikacji |
Advanced Clock Widget ProWidget zegara z pogodą, datą, stanem baterii i pamięcią. |
nokia peripheral bluetooth device |
Szukam | archie | |
Nokia Beta Labs Device Diagnosticstestowanie różnych podzespołów, które ułatwia diagnozowanie i rozwiązywanie problemów z tele |
Nokia Kinetic Device, czyli niezwykły prototyp elastycznego |
Newsy | Laki1231 | |
iDracula Litezręcznościowa |
Gry | Enola Gay | |