Autor Wiadomość
deltanet Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 10 Mar 2009 02:20 Advanced Device Locks (Lite i Pro)   Postaw piwo autorowi tego posta

Najnowsza wersja znajduje się tutaj Melon Advanced Device Locks Pro 2.10.136

Advanced Device Locks
Program który blokuje dostęp do aplikacji w telefonie.
Masz Kłopoty z dziewczyną, przegląda ci smsy, liste kontaktów , gra ci w twoją ulubioną gre przez co zapomniałeś już jak twój telefon wygląda.
<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img27.imageshack.us/img27/5373/webgateadvanceddevicelob.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://img27.imageshack.us/img27/2629/webgateadvanceddevicelo.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>
Jack Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 16 Paź 2010 05:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Wersja v2.06.102

Pobieranie / Download:

fiszkon Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 14 Lis 2010 08:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Spoko aplikacja kod emotikony: :] Dzięki kod emotikony: :D

patrikos23 Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 19 Lis 2010 08:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 14/20
Melon Advance Device Locks Pro v2.06.103 S60v5 SymbianOS9.x Cr@cKeD-By-R@me$h

Pobieranie / Download:

fiszkon Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 22 Lis 2010 04:10 [5230] Advanced Device Locks Pro - problem..   Postaw piwo autorowi tego posta

Siema !
Mam od ok 2 tyg. program Advanced Device Locks Pro..
Wszystko ładnie ustawiłem aż do dziś....
Mam ustawione chronione aplikacje i hasło, ale brak żadnej reakcji przy włączeniu chronionej aplikacji....
Proszę o pomoc...
Odrazu przy temacie sie spytam czym różni się wersja pro od lite ?

Jack Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 22 Lis 2010 04:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
zminimalizowałeś program? Próbowałeś instalować ponownie?
Wersja pro jest chyba tylko pod s60v5 a wersja lite na s60v3 i s60v5 ale mogę się mylić

fiszkon Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 22 Lis 2010 07:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Już działa kod emotikony: :lol-sweat: !
Pfffff:.... Niewiem czemu wersja Pro po ponownej instalacji też nie działała,
ale uratowała mnie wersja Lite i wszystko spoko kod emotikony: :sugoi:
Dzięki za pomoc Jackson . kod emotikony: :D

patrikos23 Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 26 Lis 2010 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 14/20
Advanced Device lock v.2.6(103) pl by daniel027

Pobieranie / Download:

kocikus91 Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 27 Lis 2010 02:12   Postaw piwo autorowi tego posta

Czy ktoś może wie jak zablokować folder w galerii ze zdjęciami?
Szukałem i szukałem, ale nie udało mi się znaleźć go w menu.
Jack Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 27 Lis 2010 02:24   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Da się tylko galerię

fiszkon Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 07 Gru 2010 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Pomocy !
Coś mnie już trafia....Miałem wersję PrO po jakimś czasie nie było żadnej blokady...Teraz miałem wersję LiTe... i co?&gt;... to samo -.-
No ja już nie wiem....o co z tym chodzi.. czy może być spowodowane tym, że jak mam aplikację zainstalowaną w pamięci tel. a chronione rzeczy na karcie, a kartę często wyjmuje kod emotikony: :D

Skowron633 Advanced Device Locks (Lite i Pro) Napisany: 25 Gru 2010 10:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Miałem to samo co fiszkon, i zainstalowałem wersję lite i czekam co bedzie dalej...

Wersja lite i działa dobrze. ogólnie nie różni się wyglądem od pro. Bardzo intuicyjne i łatwe w obsłudze. Nie pamiętam czy trzeba było podpisywać.

Polecam kod emotikony: :)

PS A żeby ustawić nowy kod to trzeba wpisać 0000 albo 1234 kod emotikony: ;)
1 2 »