| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Gamer | |
|
| Age Of Empires 3 Gatunek: Strategiczna Rozmiar: 339 KB Rozdzielczość: 240x320 Screen: Pobierz: LINK: Pobieranie / Download:
ROZMIAR: 404KB //// Linki kodujemy! |
||
| abdullahi | |
|
| zapewne wszystkim znana z PC trzecia część gry Age of Empires, przeniesiona na kome całkiem dobrze zrobiona, rozgrywka jest czasu rzeczywistego, nawet zostało przeniesione z PC awans ratusza i związane z tym dostawy statków Pobieranie / Download:
|
||
| Falconet | |
|
| Hej,mam pytanie,czy ta gra zadziała na Nokii 5800 XM? | ||
| BoRoS | |
|
Falconet hmm zadziało to zadziała ale nie bedzie na całym ekranie chyba gra ale nie jestem pewien._________________ |
||
| Falconet | |
|
Dzieki jeszcze jedno pytanko mam,czy gry z telefonów nie smyranych (tych bez dotykowego ekranu ) beda dzialac na smyranych? [ Dodano: 4 Listopad 2009, 21:04 ] Ponawiam pytanie (czekam na odpowiedź dość długo,a jeśli napisze ponownie,będzie napisane że post był w tym temacie ostatni w całym dziale) czy gry na telefony z przyciskami "fizycznymi" będą działać na telefonach z klawiaturą dotykową? |
||
| kubus999 | |
|
wiem, że the sims 3 na n95 działało i na LG cookie również, więc powinny działać |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Age of Empires IIIStrategiczna |
N-Gage 2.0 | Romuś | |
Age of Empires IIIStrategiczna |
176x220 | BoRoS | |
Age Of Empires III MobileBardzo Proszę O Wypowiedzenie sie na temat przetlumaczenia na Polski Czy jakies błędy są |
176x220 | Viper | |
Age of Empires III: The Asian DynastiesRPG |
240x320 | sly180 | |
Age of Empires III: The Asian DynastiesZręcznościowa |
128x128 | Szymuś | |
Age Of Empires IIStrategiczna |
240x320 | Kryzelek | |
Age of Empires 2 The Conquerrors |
Szukam | MaTySeK721 | |
Age Of Magic - czyli Heroes III na S60v3!RPG |
Gry | Raven1911 | |
Ancient Empires 2RPG |