Autor Wiadomość
wentyl007 Alchemy Classic Napisany: 16 Kwi 2011 09:24 Alchemy Classic   Postaw piwo autorowi tego posta

Alchemy Classic

wersja 1.0

Opis:
  • Gra polega łączeniu ze sobą dostępnych w grze elementów i ich pochodnych. I tak np. po połączeniu ze sobą ognia i ziemi otrzymujemy kamień. Kwintesencją gry jest poczucie bycia stwórcą, odkrywcą i wynalazcą.

Pobieranie / Download:
Lord Ez_pot Alchemy Classic Napisany: 17 Kwi 2011 01:36   Postaw piwo autorowi tego posta

Na Omni HD dosyć lipnie się gra, myślałem, ze to będzie coś pokroju alchemy z androida, ale grubo się myliłem...
Laki1231 Alchemy Classic Napisany: 17 Kwi 2011 01:37   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
No cóż Android sporo odbiega od Symbiana może mniej od S^3

Lord Ez_pot Alchemy Classic Napisany: 20 Kwi 2011 09:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Konkretniej chodzi o to, że strasznie ciężko przedmioty z listy po lewej przenieść na główny ekran i połączyć - począwszy od tego, że czasami laguje i w ogóle się nie da po to że jak już uda mi się przenieść jedną rzecz to nagle okazuje się że zamiast ziemi władowało się powietrze -.-
lidiaaan Alchemy Classic Napisany: 08 Lip 2011 12:14   Postaw piwo autorowi tego posta
cześć! zainstalowałam sobie ta grę na telefonie (SE Vivaz Pro) i przy instalacji byl komunikat ze brakuje jakiegoś pliku i czy kontynuować instalacje, wzięłam ze tak, i nie działa mi gra.
borek691 Alchemy Classic Napisany: 08 Lip 2011 12:31   Postaw piwo autorowi tego posta

A dokładnie to jakiego pliku?

A.Wesker Alchemy Classic Napisany: 08 Lip 2011 12:59   Postaw piwo autorowi tego posta

Prawdopodobnie chodzi o QT lub PYTHON

bartek50003 Alchemy Classic Napisany: 15 Lip 2011 07:43   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
A.Wesker, Zapewne czegoś z QT, bo pythona nie potrzeba do tej gry.
wentyl007 Alchemy Classic Napisany: 04 Sty 2012 11:42   Postaw piwo autorowi tego posta

alchemy classic

wersja 1.00(4)

Pobieranie / Download: