Autor Wiadomość
DSV Alon Mp3 Player Napisany: 15 Sty 2011 03:52 Alon Mp3 Player   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Alon Mp3 Player v1.00 S60v3 v5 ^3 SymbianOS9.x Podpisana Retail by Alireza

Opis:
  • Alon MP3 Player to odtwarzacz audio, który obsługuje MP3, OGG, AAC/MP4, AMR i WAV, 3-pasmowy korektor parametryczny, listy odtwarzania M3U.

Audio Player:

-Wysokiej jakości stereofoniczne odtwarzanie.
    Pauzy i wznowienia odtwarzania podczas lub po przychodzących wiadomościach. Możesz zapamiętać ostatnio słuchaną muzykę.
    -Można wybrać dowolny folder i wszystkie podfoldery z dowolnego miejsca na telefon do odtwarzania.
    -Organizowanie własnych zasobów muzycznych, tworząc foldery swoich ulubionych utworów.
    -Wybierz sposób gry muzyki na liście: odtwarzanie utworów w pętli, losowo lub powtarzać 1 numer.

Listy odtwarzania M3U:

-Wsparcie dla list odtwarzania M3U. Możesz zarówno odtwarzać listy stworzone w Winampie na telefonie i listy stworzone na telefonie otwierać w Winampie.

Przyciski Hot:

-Można podpisać wszystkie działania programu do przycisków sprzętowych, takie jak play, stop, pauza, przewijanie do przodu, przewijanie do tyłu, włącz / wyłącz equalizery, przełączanie playlist.

Radio Internetowe:

- Łatwy w użyciu interfejs.
    - Radio internetowe za darmo.

Equalizer:

-W 3-pasmowy korektor parametryczny można łatwo dostosować odtwarzania, jak chcesz.
    -Player zapisuje zaprogramowanych trybów equalizera. Można regulować odtwarzania, jak chcesz i nie używać korektora na następny raz.

Pobieranie / Download:
patrikos23 Alon Mp3 Player Napisany: 15 Sty 2011 06:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/20
Mirror
Pobieranie / Download:

Autor postu otrzymał pochwałę.
Zaber Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 09:39   Postaw piwo autorowi tego posta
Działa wam radio internetowe?
u mnie połączyło się chyba bo ściągnęło tytuł radia (nie ten który wpisywałem sam) ale nie gra kod emotikony: :/
jest niby play ale czas 00:00 i tak stoi
jak by ktoś chciał zaproponować inny program do radia internetowego to dodam że chciałbym dodawać własne stacje i mam nie shackowany telefon bo aktualnie nie mogę mojego softu hackować
Laki1231 Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 09:42   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
Czemu nie możesz hakować?

Zaber Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:16   Postaw piwo autorowi tego posta
bo mam za nowe oprogramowanie kod emotikony: ;)
Laki1231 Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Wszystko się da zrobić podaj model telefonu, rm i wersje softa

Zaber Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:31   Postaw piwo autorowi tego posta
SE Satio R2CA007
Laki1231 Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:33   Postaw piwo autorowi tego posta

A to tego akurat się nie da niestety, nokie by się dało.

Zaber Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:35   Postaw piwo autorowi tego posta
no właśnie wiem kod emotikony: :/
a wiem czemu nie działa radio, bo łaczy mnie przez Orange WAP bo miałem tel z simlockiem i teraz nie da się tego usunąć a przez to nie działa net bo w play jestem
da się zmienić w tym programie przez co ma się łączyć?
wybrał bym domową sieć wi fi
Laki1231 Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Hm gdzieś w menadżerze aplikacji napewno się da, ustawienia aplikacji i określić punkt dostępu. Nie powiem Ci dokładnie jak tam wejść bo ja mam NOKIE.

Zaber Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:43   Postaw piwo autorowi tego posta
no właśnie w ustawieniach aplikacji nie widzę tego kod emotikony: :/
a tak w ogóle to dziwne że się łączy przez Orange kiedy w telefonie mam priorytet ustawiony na play i wszystkie inne aplikacje korzystające z neta normalnie działają
Laki1231 Alon Mp3 Player Napisany: 14 Lip 2011 10:45   Postaw piwo autorowi tego posta

To usuń ten punt dostępu, a masz w tel aplikacje wbudowaną o nazwie REALPLAYER?