| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| DSV | |
|
Alon Mp3 Player v1.00 S60v3 v5 ^3 SymbianOS9.x Podpisana Retail by Alireza Opis:
Pobieranie / Download:
|
||
| patrikos23 | |
|
| Mirror Pobieranie / Download:
_________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Zaber | |
|
| Działa wam radio internetowe? u mnie połączyło się chyba bo ściągnęło tytuł radia (nie ten który wpisywałem sam) ale nie gra jest niby play ale czas 00:00 i tak stoi jak by ktoś chciał zaproponować inny program do radia internetowego to dodam że chciałbym dodawać własne stacje i mam nie shackowany telefon bo aktualnie nie mogę mojego softu hackować |
||
| Laki1231 | |
|
| Czemu nie możesz hakować? _________________ |
||
| Zaber | |
|
bo mam za nowe oprogramowanie |
||
| Laki1231 | |
|
| Wszystko się da zrobić podaj model telefonu, rm i wersje softa _________________ |
||
| Zaber | |
|
| SE Satio R2CA007 | ||
| Laki1231 | |
|
| A to tego akurat się nie da niestety, nokie by się dało. _________________ |
||
| Zaber | |
|
no właśnie wiem a wiem czemu nie działa radio, bo łaczy mnie przez Orange WAP bo miałem tel z simlockiem i teraz nie da się tego usunąć a przez to nie działa net bo w play jestem da się zmienić w tym programie przez co ma się łączyć? wybrał bym domową sieć wi fi |
||
| Laki1231 | |
|
| Hm gdzieś w menadżerze aplikacji napewno się da, ustawienia aplikacji i określić punkt dostępu. Nie powiem Ci dokładnie jak tam wejść bo ja mam NOKIE. _________________ |
||
| Zaber | |
|
no właśnie w ustawieniach aplikacji nie widzę tego a tak w ogóle to dziwne że się łączy przez Orange kiedy w telefonie mam priorytet ustawiony na play i wszystkie inne aplikacje korzystające z neta normalnie działają |
||
| Laki1231 | |
|
| To usuń ten punt dostępu, a masz w tel aplikacje wbudowaną o nazwie REALPLAYER? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Alon Mp3 Playerodtwarzacz muzyki |
Aplikacje | DSV | |
Alon Mp3 Playerodtwarzacz muzyki |
Aplikacje | DSV | |
ALON MP3 Dictaphonedyktafon |
Aplikacje | DSV | |
ALON MP3 DictaphoneCyfrowy dyktafon |
Aplikacje | deltanet | |
ALON Software MP3 DictaphoneDyktafon |
Aplikacje | Jack | |
Moove MP3 PlayerKontrola odtwarzacza MP3 bez dotykania telefonu |
Aplikacje | dziadek82 | |
ALON Contact Guidemenadżer kontaktów |
Aplikacje | sly180 | |
ALON Software Contact GuideAplikacja oferuje pełny zestaw narzędzi do operacji na kontaktach |
Aplikacje | sly180 | |
ALON Software Contact Guide ProJest profesjonalnym menadżerem kontaktów. |
Aplikacje | Jack | |
mp3 |
Szukam | darkhitman | |