| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| krichna334 | |
|
| Tak jak w temacie, szukam: 1. Czy jest jakis zegarek z stylu HTC ale z animacjami pogody ? kiedyś coś słyszałem ale nie pamietam co to było 2. szukam pianina na androida, w ktorym pokazuje sie jakie klawisze nacisnac aby wyszla wybrana piosenka (widziałem cos takiego na iPhonie) |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Zegarek jest czy z pogodą nie wiem. 2. nie za bardzo rozumiem, ale aplikacja pianino tak aby grać samemu jest. _________________ |
||
| krichna334 | |
|
| moze nie wysilaj sie i nie nabijaj postów, wiec moze ktos inny: 1zegarek HTC ale Z animacją pogody 2pianino, w ktorym ustawiasz piosenkę i pokazuje ci jakie klawisze wcisnać aby zagrać akurat ta piosenkę |
||
| Laki1231 | |
|
| 1. Nie ma z pogodą. 2. jakbyś opisał jaśniej było było by prościej musisz kilka wersji wypróbować i to będzie chyba ta: http://symbiane.pl/xpiano...ino&start=0 _________________ |
||
| krichna334 | |
|
| 1. mam juz z animacja ;] 2. chodzi o cos takiego filmy prosze kodowac tagiem "video" lub code.radziubaker |
||
| Casaya | |
|
| krichna334, takiego samego ie bedziesz mial.to jest na iphone.ipa a ty masz andka tutaj masz pianino http://symbiane.pl/musica...ano&start=0 pobierz sobie tez xPiano stąd Pobieranie / Download:
polecam takze z androidmarket Piano Perfect HD Pobieranie / Download:
|
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[2.1+] FPse for androidEmulator PSX'a |
Gry | Payback212 | |
FAQ ANDROIDPodstawowe pojęcia i zagadnienia oraz ich opis. |
Poradniki Android | Laki1231 | |
Motyw HTC - Clock nokia |
240x320 | Romuś | |