| Temat Otwarty przez: Laki1231 |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| zywiecpl | |
|
| Witam chciałbym się zapytać czy istnej wersja na synbiana ^^" s60v5 Angry Birds ? Pisownia!!!//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| zywiecpl, nie już gdzieś to było poruszane i nie będzie zamykam. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Otwieram natknąłem się na coś ciekawego. Trochę zmodowane ale wydaje się OK. http://www.youtube.com/wa...feature=related _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Przecież pisałem kiedyś, że jest, ale Java: http://symbiane.pl/angry-birds-vt20879.htm Proszę bardzo:) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| sadam81, więc nie wiedziałem co to bo nie mam S^1 żeby sprawdzić więc już ok:) _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Na S^3 też pójdzie.(?) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Próbuje właśnie Sadam a mam pyt laguje Ci tak jak na filmie?_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Nie. Idealna płynność:) EDIT: To na filmie to gra na PC, bo nawet kursor widać. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
Działa na S^3 bardzo płynnie. :)_________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Masz 45lv w kampanii. Ok 1.5-2 godzin grania przy 100% celności. Jakbym miał kamerkę, to video bym nagrał jak w to gram. Ok 95% celności miałem. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Hack i wgrywanie softu JAF'em - S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Phone. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Hack i wgrywanie softu Phoenixem S60v3 & S60v5 & S^3Oraz jak postawić telefon w trybie Dead Flashing. |
Hacked Symbian/Flashing | Laki1231 | |
Telefony z systemem symbian s60v5 (os9.4 os9.5)aktualizacja 4 stycznia 2010 |
Aplikacje | lui754 | |
Angry BirdsZręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
Angry BirdsZręcznościowa |
360x640 | Normad21 | |
[N8] Angry Birds |
Szukam | Laki1231 | |
Angry BirdsLogiczna |
Gry | Jack | |
Angry Birds |