| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
| <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://4.bp.blogspot.com/_Qdi0AedlbZk/TQ46OMJm7_I/AAAAAAAAcU4/36BehT1mmtc/s1600/1.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://1.bp.blogspot.com/_Qdi0AedlbZk/TQ46P9TnejI/AAAAAAAAcVA/2wU1WY6PQqQ/s1600/3.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div><div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://3.bp.blogspot.com/_Qdi0AedlbZk/TQ46PCkOlsI/AAAAAAAAcU8/Rp5aZvywJvY/s1600/2.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> RovioMobile Angry Birds Seasons v_1.01 W Angry Birds naszym zadaniem jest zniszczenie załogi wroga, przebywającej w fortyfikacji. W tym celu dysponujemy katapultą. Twórcy gry podeszli jednak do klasycznej rozgrywki od trochę innej strony. Naszym przeciwnikiem są... zielone świnie, a strzelamy wybuchowymi ptakami. Jakby tego było mało, nasza katapulta bardziej przypomina procę niż śmiercionośną broń. W Angry Birds Seasons otrzymujemy 45 zupełnie nowych poziomów o tematyce Halloween oraz 25 poziomów o tematyce zimowej. <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> |
||
| Normad21 | |
|
Wściekłe ptaki już w świątecznej wersji [Rovio Mobile] Angry Birds Seasons: Easter Eggs! v1.04(0) Symbian^3 Unsigned Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| zubek | |
|
| jak próbuję zainstalować to wyskakuje mi "brak certyfikatu. zgłoś się z dostawcą' pomóżcie. powiedzcie jak to zainstalować, proszę | ||
| patrikos23 | |
|
| Musisz podpisać własnym certyfikatem lub złamać system. Info masz tu Odpowiedź na Twoje pytanie znajduje się w dziale hacked symbian _________________ |
||
| Piciak6 | |
|
| niestety ale u mnie na c6-01 nie działa Nie za dużo tych wykrzykników? Poprawione.//patrikos23 |
||
| Laki1231 | |
|
| Piciak6, pierw musisz wgrać wersję podstawową, a następnie ten update. Działa bo sam sobie wgrałem. A nie dział to wiele mówi sprecyzuj swój problem i nie krzycz bo Ci nikt nie pomoże. _________________ |
||
| kaczorex2678 | |
|
| Mam pytanie... A mianowicie jaką to ma rozdzielczość? | ||
| Laki1231 | |
|
To jest na symbiana S^3 jak widać czyli na cały ekran 360x640_________________ |
||
| Pawcio2308 | |
|
| mam problem a wiec gdy chce wejść w grę to ona sie nie włącza wiecie co to może być | ||
| Laki1231 | |
|
| Jaki masz telefon? _________________ |
||
| kromski | |
|
| jak chce zainstalowac carnivalepisode na mojej n8 wyskakuje "blad aktualizacji" nie wiecie co sie dzieje ? | ||
| Laki1231 | |
|
| kromski, jakiego masz softa;P? Na PR1.2 da się podnieść tą gre do nowej części. _________________ |
||
| 1 2 3 4 5 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja Angry Birds Seasons |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Angry Birds Seasons: Ham'o'ween!Zręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
Angry Birds Seasons 2.3.0 Cherry Blossom |
Newsy | Laki1231 | |
Angry Birds Seasons: Easter Eggs!Zręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
Angry Birds Seasons Moon Festival. |
Newsy | Laki1231 | |
Angry Birds Seasons: Moon FestivalZręcznościoa |
Gry | Normad21 | |
Nowa aktualizacja Angry Birds: Seasons |
Recenzje Gier i Aplikacji | xJAmaTOx | |
Angry Birds Seasons: Wreck The Halls |
Newsy | Laki1231 | |
Angry Birds Seasons: Happy St. Patrick's Day!Zręcznościowa |
Gry | Normad21 | |
Film promujący najnowszą część Angry Birds SeasonsAngry Birds Seasons: Ham'o'Ween |
Newsy | Laki1231 | |