| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Angry Birds v 0.0.1 W Angry Birds naszym zadaniem jest zniszczenie załogi wroga, przebywającej w fortyfikacji. W tym celu dysponujemy katapultą. Twórcy gry podeszli jednak do klasycznej rozgrywki od trochę innej strony. Naszym przeciwnikiem są... zielone świnie, a strzelamy wybuchowymi ptakami. Jakby tego było mało, nasza katapulta bardziej przypomina procę niż śmiercionośną broń. Angry Birds by novchik Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
UPDATE Angry Birds by novchik v1.1 Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 07 Cze 2011 08:05 ] |
||
| sadam81 | |
|
| Gra bardzo ciekawa. Grafika niczym na Androidzie, jak na jave to bardzo dobra. W kampanii długa rozgrywka. Przez godzinę doszedlem do 35 lv i jeszcze ich trochę przede mna zostało. Cóż, z czystym sercem polecam gre. _________________ |
||
| Meler | |
|
| Polecam wersje na pc. Gra się świetnie a celowanie jest dokładniejsze | ||
| sadam81 | |
|
| Aczkolwiek na ekranie pojemnościowym nigdy nie podłowałem. może ktoś zrobić mirrora na inny serwer. Najlepiej 4shared.com mam z tymi serwerami, co obecnie na nich są te gry. Nie pisz posta pod postem. Posty sklejone.// Laki1231 _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| Angry Birds v0.0.1 Mod S60v5 S^3 by Damon 5,5 MB Pobieranie / Download:
zerknijcie czy lepsza wersja, bo waga mówi sama za siebie NAJNOWSZA WERSJA V2.1.23 Pobieranie / Download:
|
||
| dardaw2 | |
|
Opis:
Sprawdzona i działająca wersja gry na Symbiana s60v5. U mnie na Noki C6 działa aż miło. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| dawidhypta | |
|
| czy działa na noki 5800 | ||
| Laki1231 | |
|
| Tak, i sprawdzenie nie boli i nie kosztuje. _________________ |
||
| kozak1234 | |
|
| Potwierdzam na C 6 i N 97 mini działa perfekcyjnie | ||
| MiChu11 | |
|
| V 2.23 nie działa na mojej Nokii 5230. Pisze, że nieobsługiwany format pliku mimo iż to obsługiwany... Myślałem, że może coś przy pobieraniu, pobrałem 2 raz i znowu zonk. -.- Ale wersja mod by damon działa perfekcyjnie i jest ładniejsza. |
||
| Laki1231 | |
|
| MiChu11, jeśli jest końcówka rar to trzeba wypakować. _________________ |
||
| diablo2 | |
|
Na VIVAZ'ie nie dziala Napisany: 12 Cze 2011 10:32 Angry Birds - zgodny z s60v5 pobrane z tego linku ściągałem Pobieranie / Download: i gra na moim VIVAZ'ie nie działa
ale z tego linku działa zaje.....e Pobieranie / Download:
Prosze nastepnym razem zewnetrzne linki dodawac w tagu [code] // radziubaker _________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Angry BirdsLogiczna |
Gry | Jack | |
Angry BirdsZręcznościowa |
Gry | Szymuś | |
Angry Birds |