Autor Wiadomość
Normad21 Angry Birds Napisany: 03 Mar 2011 12:26 Angry Birds   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 2 piw(a)
Angry Birds v 0.0.1

W Angry Birds naszym zadaniem jest zniszczenie załogi wroga, przebywającej w fortyfikacji. W tym celu dysponujemy katapultą. Twórcy gry podeszli jednak do klasycznej rozgrywki od trochę innej strony. Naszym przeciwnikiem są... zielone świnie, a strzelamy wybuchowymi ptakami. Jakby tego było mało, nasza katapulta bardziej przypomina procę niż śmiercionośną broń.

Angry Birds by novchik

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

UPDATE Angry Birds by novchik v1.1

Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

[ Komentarz dodany przez: Laki1231: 07 Cze 2011 08:05 ]
sadam81 Angry Birds Napisany: 05 Mar 2011 12:03   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Gra bardzo ciekawa. Grafika niczym na Androidzie, jak na jave to bardzo dobra. W kampanii długa rozgrywka. Przez godzinę doszedlem do 35 lv i jeszcze ich trochę przede mna zostało. Cóż, z czystym sercem polecam gre.

Meler Angry Birds Napisany: 05 Mar 2011 07:13   Postaw piwo autorowi tego posta

Polecam wersje na pc. Gra się świetnie a celowanie jest dokładniejsze
sadam81 Angry Birds Napisany: 05 Mar 2011 10:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Aczkolwiek na ekranie pojemnościowym nigdy nie podłowałem.

może ktoś zrobić mirrora na inny serwer. Najlepiej 4shared.com mam z tymi serwerami, co obecnie na nich są te gry.

Nie pisz posta pod postem. Posty sklejone.// Laki1231

wentyl007 Angry Birds Napisany: 14 Kwi 2011 12:28   Postaw piwo autorowi tego posta

Angry Birds v0.0.1 Mod S60v5 S^3 by Damon 5,5 MB

Pobieranie / Download:

zerknijcie czy lepsza wersja, bo waga mówi sama za siebie

NAJNOWSZA WERSJA V2.1.23

Pobieranie / Download:
dardaw2 Angry Birds Napisany: 12 Cze 2011 11:32 Angry Birds - zgodny z s60v5   Postaw piwo autorowi tego posta

Opis:
  • W Angry Birds naszym zadaniem jest zniszczenie załogi wroga, przebywającej w fortyfikacji. W tym celu dysponujemy katapultą. Twórcy gry podeszli jednak do klasycznej rozgrywki od trochę innej strony. Naszym przeciwnikiem są... zielone świnie, a strzelamy wybuchowymi ptakami. Jakby tego było mało, nasza katapulta bardziej przypomina procę niż śmiercionośną broń.

Sprawdzona i działająca wersja gry na Symbiana s60v5. U mnie na Noki C6 działa aż miło.

Pobieranie / Download:

dawidhypta Angry Birds Napisany: 18 Paź 2011 04:45   Postaw piwo autorowi tego posta
czy działa na noki 5800
Laki1231 Angry Birds Napisany: 18 Paź 2011 05:05   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
Tak, i sprawdzenie nie boli i nie kosztuje.

kozak1234 Angry Birds Napisany: 26 Paź 2011 10:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Potwierdzam na C 6 i N 97 mini działa perfekcyjnie
MiChu11 Angry Birds Napisany: 30 Lis 2011 07:50   Postaw piwo autorowi tego posta

V 2.23 nie działa na mojej Nokii 5230. Pisze, że nieobsługiwany format pliku mimo iż to obsługiwany... Myślałem, że może coś przy pobieraniu, pobrałem 2 raz i znowu zonk. -.-
Ale wersja mod by damon działa perfekcyjnie i jest ładniejsza. kod emotikony: :)
Laki1231 Angry Birds Napisany: 30 Lis 2011 07:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
MiChu11, jeśli jest końcówka rar to trzeba wypakować.

diablo2 Angry Birds Napisany: 30 Lis 2011 08:25 angry birds   Postaw piwo autorowi tego posta

Na VIVAZ'ie nie dziala kod emotikony: :cry:
Napisany: 12 Cze 2011 10:32 Angry Birds - zgodny z s60v5 pobrane z tego linku ściągałem
Pobieranie / Download:
i gra na moim VIVAZ'ie nie działa

ale z tego linku działa zaje.....e
Pobieranie / Download:
kod emotikony: :sugoi:

Prosze nastepnym razem zewnetrzne linki dodawac w tagu [code] // radziubaker