| Czy chcecie zmiany layout'a | ||
| Tak | 57% [ 26 ] | |
| Nie | 22% [ 10 ] | |
| Mi to obojętne | 20% [ 9 ] | |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| ziomek | |
|
| Wiele razy poruszana była kwestia zmiany szablonu na inny więc wychodząc użytkownikom forum na przeciw postanowiliśmy zrobić tą ankietę . Co myślicie o zmianie szablonu na inny ??? Zapraszam do głosowania i wypowiadania się w temacie Ziomek _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Daje swoje wielkie megaśne TAK!!!! Przydałaby się odmiana forum. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Stanowczo TAK Lubie zmiany...na lepsze _________________ |
||
| siwy1296 | |
|
| Podoba mi sie pomysl:) | ||
| Harmattan | |
|
Nieeee, jest ładny i z takimi ładnymi telefonami . A tak na serio może być _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Tak! Cały layout forum powinien być zmieniony od loga przez przyciski po tabliczki rang! Kolorystyka może biało pomarańczowa? _________________ |
||
| chucky | |
|
| Jestem już kawał czasu na forum i wiem że i tak to nie wypali, zmiana wyglądu to jedno ale przystosowanie wszystkich modyfikacji pod nowy styl to drugie i wątpię by ktoś to umiał zrobić lub by komuś się chciało to robić. _________________ |
||
| Casaya | |
|
| leo20, leo siejesz "defektyzm" bądz optymistą.... _________________ |
||
| Harmattan | |
|
jak dla mnie leo po prostu realnie patrzy na sprawe. I nic nie sieje _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Racja zmiana stylu prosta nie będzie. Ale skoro admini proponują to było by super _________________ |
||
| Konr@do | |
|
| Oczywiście jestem na tak, chociaż wiem po sobie, że nie jest to łatwe... Obecny styl może zostać, bo do najgorszych nie należy, ale zmiana zawsze jest ciekawa (tylko na lepsze). _________________ |
||
| daanielito | |
|
| Można zmodyfikować gotowy i darmowy szablon niż go robić od nowa. Forum raczej nie jest stać na kupno zamówionego szablonu. Kiedyś jak modyfikowałem szablon (logo, tabliczki rang, przyciski, ikony, emotikony i parę belek) dla pewnego forum to zajęło mi to trzy dni. Skoro administracja coś proponuje to może coś wypali : ) _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Co myślicie o Foliach Poliwęglanowych? |
Dyskusje Ogólne | xJAmaTOx | |
Ankieta |
Pogaduszki | luck88 | |
[N95] Co myślicie o tej aukcji ? |