Czy chcecie zmiany layout'a
Tak lcap57%rcap 57% [ 26 ]
Nie lcap22%rcap 22% [ 10 ]
Mi to obojętne lcap20%rcap 20% [ 9 ]
Autor Wiadomość
ziomek [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 08:50 [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a)   Postaw piwo autorowi tego posta

Wiele razy poruszana była kwestia zmiany szablonu na inny więc wychodząc użytkownikom forum na przeciw postanowiliśmy zrobić tą ankietę . Co myślicie o zmianie szablonu na inny ???

Zapraszam do głosowania i wypowiadania się w temacie

Ziomek

Laki1231 [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 08:51   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
Daje swoje wielkie megaśne TAK!!!! Przydałaby się odmiana forum.

Casaya [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 08:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
Stanowczo TAK

Lubie zmiany...na lepsze

siwy1296 [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 08:56   Postaw piwo autorowi tego posta
Podoba mi sie pomysl:)
Harmattan [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 08:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Nieeee, jest ładny i z takimi ładnymi telefonami kod emotikony: xD . A tak na serio może być kod emotikony: :)

daanielito [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 10:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Tak! Cały layout forum powinien być zmieniony od loga przez przyciski po tabliczki rang! Kolorystyka może biało pomarańczowa?

chucky [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 08 Cze 2011 11:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Jestem już kawał czasu na forum i wiem że i tak to nie wypali, zmiana wyglądu to jedno ale przystosowanie wszystkich modyfikacji pod nowy styl to drugie i wątpię by ktoś to umiał zrobić lub by komuś się chciało to robić.

Casaya [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 09 Cze 2011 06:41   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
leo20, leo siejesz "defektyzm"

bądz optymistą....

Harmattan [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 09 Cze 2011 09:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
jak dla mnie leo po prostu realnie patrzy na sprawe. I nic nie sieje kod emotikony: :D

Laki1231 [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 09 Cze 2011 10:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 17/5
Racja zmiana stylu prosta nie będzie. Ale skoro admini proponują to było by super

Konr@do [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 09 Cze 2011 12:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Oczywiście jestem na tak, chociaż wiem po sobie, że nie jest to łatwe... Obecny styl może zostać, bo do najgorszych nie należy, ale zmiana zawsze jest ciekawa (tylko na lepsze).

daanielito [Ankieta] Co myślicie o zmianie Szablonu (layout'a) Napisany: 09 Cze 2011 03:44   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Można zmodyfikować gotowy i darmowy szablon niż go robić od nowa. Forum raczej nie jest stać na kupno zamówionego szablonu. Kiedyś jak modyfikowałem szablon (logo, tabliczki rang, przyciski, ikony, emotikony i parę belek) dla pewnego forum to zajęło mi to trzy dni. Skoro administracja coś proponuje to może coś wypali : )