Autor Wiadomość
longeret Another World Deluxe Napisany: 11 Sty 2010 09:41 Another World Deluxe   Postaw piwo autorowi tego posta

Another World Deluxe v1.36

Gracz wciela się w rolę Lestera Knighta Chaykina – młodego fizyka, który został teleportowany do innego świata po tym jak piorun uderzył w akcelerator cząstek (przypominający cyklotron) w czasie przeprowadzania eksperymentu. Gracz przenosi się w pobliże wielkiej przeszłościowo-przyszłościowej metropolii i zmaga się z naturalnymi niebezpieczeństwami Innego Świata: dziką florą i fauną oraz rasą humanoidalnych obcych.

Dodam, że gra jest niezwykle wciagająca z pochłaniajacą fabułą i ma w sobie to coś co się rzadko trafia w grach na telefon kod emotikony: :)

>>>Download<<<

Wersja 1.36
Pobieranie / Download:
Szymuś Another World Deluxe Napisany: 12 Sty 2010 02:49   Postaw piwo autorowi tego posta

longeret, wszystko ładnie pięknie, ale jedno zastrzeżenie:

http://symbiane.pl/zanim-...mat-vt11988.htm

punkt 3 kod emotikony: ;)

lukiszlak Another World Deluxe Napisany: 26 Sty 2010 11:10   Postaw piwo autorowi tego posta
Koleś kocham cie : D
kurde niegrałem w to od czasu kiedy miałem amige : D nigdy tego nieskonczyłem
aż przypomina mi sie kiedy byłem dzieciakiem kod emotikony: :D
Enola Gay Another World Deluxe Napisany: 29 Maj 2010 05:26   Postaw piwo autorowi tego posta

Gra na prawdę wciągającą. Ma ktoś do niej wszystkie kody?

/Czcionka- /db

esiog Another World Deluxe Napisany: 13 Cze 2010 08:27   Postaw piwo autorowi tego posta

piękne wspomnienia, przeszedłem ja kilkanaście razy bez kodów gdy miałem naście lat
trybusr Another World Deluxe Napisany: 28 Cze 2010 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta
Certyfikat wygasl kod emotikony: :| zmienialem dalte i nie pomoglo ktos ma jakies pomysly?
Enola Gay Another World Deluxe Napisany: 28 Cze 2010 11:06   Postaw piwo autorowi tego posta

Cofnij datę o więcej, rok, 2 lata może nawet 3. Kombinuj, będzie działać. Lub złam symbian.

chucky Another World Deluxe Napisany: 28 Cze 2010 03:26   Postaw piwo autorowi tego posta

trybusr, jak certyfikat wygasł to podpisz aplikację lub złam symbiana

Enola Gay Another World Deluxe Napisany: 28 Cze 2010 05:52   Postaw piwo autorowi tego posta

podpisuje się jeżeli jest błąd certyfikatu. przy wygaśnięciu wystarczy cofnąć datę. kiedyś tak robiłam.

mazi1313 Another World Deluxe Napisany: 22 Paź 2010 01:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam problem. Jak spadam do wody to gra się zawiesza, a dźwięk leci...Mam nokie n73 a ramu 20mb