| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| longeret | |
|
Another World Deluxe v1.36 Gracz wciela się w rolę Lestera Knighta Chaykina – młodego fizyka, który został teleportowany do innego świata po tym jak piorun uderzył w akcelerator cząstek (przypominający cyklotron) w czasie przeprowadzania eksperymentu. Gracz przenosi się w pobliże wielkiej przeszłościowo-przyszłościowej metropolii i zmaga się z naturalnymi niebezpieczeństwami Innego Świata: dziką florą i fauną oraz rasą humanoidalnych obcych. Dodam, że gra jest niezwykle wciagająca z pochłaniajacą fabułą i ma w sobie to coś co się rzadko trafia w grach na telefon >>>Download<<< Wersja 1.36 Pobieranie / Download:
|
||
| Szymuś | |
|
| longeret, wszystko ładnie pięknie, ale jedno zastrzeżenie: http://symbiane.pl/zanim-...mat-vt11988.htm punkt 3 _________________ |
||
| lukiszlak | |
|
| Koleś kocham cie : D kurde niegrałem w to od czasu kiedy miałem amige : D nigdy tego nieskonczyłem aż przypomina mi sie kiedy byłem dzieciakiem |
||
| Enola Gay | |
|
| Gra na prawdę wciągającą. Ma ktoś do niej wszystkie kody? /Czcionka- /db _________________ |
||
| esiog | |
|
| piękne wspomnienia, przeszedłem ja kilkanaście razy bez kodów gdy miałem naście lat | ||
| trybusr | |
|
Certyfikat wygasl zmienialem dalte i nie pomoglo ktos ma jakies pomysly? |
||
| Enola Gay | |
|
| Cofnij datę o więcej, rok, 2 lata może nawet 3. Kombinuj, będzie działać. Lub złam symbian. _________________ |
||
| chucky | |
|
| trybusr, jak certyfikat wygasł to podpisz aplikację lub złam symbiana _________________ |
||
| Enola Gay | |
|
| podpisuje się jeżeli jest błąd certyfikatu. przy wygaśnięciu wystarczy cofnąć datę. kiedyś tak robiłam. _________________ |
||
| mazi1313 | |
|
| Mam problem. Jak spadam do wody to gra się zawiesza, a dźwięk leci...Mam nokie n73 a ramu 20mb _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Moorhuhn DeluxeStrzelanka |
240x320 | Jack | |
Pinball DeluxeZręcznościowa |
Gry | Laki1231 | |
SimCity DeluxeStrategia |
Gry | Normad21 | |
Halma Deluxe |
240x320 | Szymuś | |