| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| darkonx | |
|
| Najnowsza wersja znajduje się tutaj PicoBrothers Anti Mosquito v1.0.4 Anti Mosquito v.1.00 Symbian S60v5 Aplikacja która ma za zadanie odstraszenie komarów podczas przesiadówek w letnie wieczory aplikacja działa na zasadzie emitowania sygnału którego nie cierpią komary po przetestowaniu programu wysuwam wnioski : Wady: - Nie działa na komarzyce (chociaż to nie jest wielki probem bo one nie gryza ) i na inne wieksze owady EDIT: to samice kmarów gryzą nie samce pochwała dla marcineczka - aplikacja nie posiada żadnej blokady i łatwo można niechcący dezaktywować "odstraszacz" - szybko bateria pada ponieważ ekran nie wygasa (blokując ręcznie telefon aplikacja przestaje działać) Zalety: - Na 80% (nie jestem pewien do końca) działa na komary i mniejsze owady DOWNLOAD: Pobieranie / Download:
lub: Pobieranie / Download:
*nie wymaga podpisywania (aplikacja nie jest moja i nie odpowiadam za nią) P.S: jeśli ktoś naprawdę ma problem z komarami (w domu) polecam zaopatrzyć się w lampkę (nie wiem jak to się dokładnie nazywa, ale lampka posiada wokół żarówki drut który jest pod napięciem, i gdy owad chce podlecieć do światła to się smaży xd) sam taką posiadam i działa w 99.9% (śpię przy otwartych wszystkich oknach i tylko raz na jakiś czas (na tydzień) jeden mnie ugryzie ) |
||
| pijawka | |
|
Załącza się i po chwili wyskakuje "This version has expired" i tylko wyłączyć można - jakaś rada ? |
||
| maynard | |
|
| Może po prostu komary nie lubią tego hasła, i przez to aplikacja je odstrasza? W takim razie zdaje się, że działa zgodnie z założeniem. | ||
| darkonx | |
|
pijawka, może pobrałeś wersję 0.90 która jest już nie aktualna, poprawiłem link do wersji 1.00 która działa już poprawnie _________________ |
||
| marcineczek2109 | |
|
| hehe;)to tylko "atrapa" tez to testowałem i niestety nie działa, przynajmniej na mojej nokii5530 i podejrzewam na wiekszosci modeli, gdyż żaden zainstalowany w telefonie głośniczek nie jest w stanie odtworzyć dzwięku o tak niskiej częstotliwości aby odstraszyć komary;) a do autora;) to komarzyce gryzą nas a nie komary;)Komary tylko "pykają" komarzyce i to one na nas polują;)dziękuję;) Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| duwicz | |
|
| Trochę wiedzy.GÓWNIE gryzą komarzyce a nie samce.A tak poza tym to nie działa komary dalej gryzą | ||
| adam9435 | |
|
Ale jeśli podłączymy telefon do sprzętu audio odtwarzającego szerokie pasmo dźwięku to powiem szczerze, że działa |
||
| patrikos23 | |
|
PicoBrothers Anti Mosquito v1.0.4 S60v3 v5 S^3 SymbianOS9.x Podpisana PL Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| damian_zeet | |
|
| proszę o reup. | ||
| Casaya | |
|
| Mirror: PicoBrothers Anti Mosquito v.1.00 s60v3v5 full signed_Blog Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Anti MosquitoProgram która ma za zadania odstraszać komary. |
Aplikacje | Jack | |
Anti MosquitoOdstraszacz komarów |
Aplikacje | BoRoS | |
PicoBrothers Anti MosquitoAplikacja do odstraszania komarów |
Aplikacje | patrikos23 | |
Antipozwala manipulowac innymi androidami |