| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| xJAmaTOx | |
|
| Według analityków, Apple w czwartym kwartale 2011 roku sprzedało więcej smartfonów od Samsunga. Strategy Analytics wylicza, że w czwartym kwartale 2011 roku Apple sprzedało 37 milionów iPhone'ów, dzięki czemu było w stanie kontrolować 23,9 procent globalnego rynku smartfonów. Samsung tymczasem sprzedał 36,5 miliona swoich smartfonów, co przełożyło się na 23,5-procentowy udział w rynku. To jednak wyniki kwartalne. W skali całego roku, to Samsung został liderem. W całym 2011 roku koreański producent mógł pochwalić się udziałem w globalnym rynku smartfonów na poziomie 20 procent. Samsung czuje jednak oddech na plecach, bowiem Apple w skali całego roku kontrolowało 19 procent rynku. Jakie są wasze przewidywania na 2012 rok? źródło: chip.pl _________________ |
||
| xdomino996 | |
|
| To trzeba się nazywać Apple żeby jednym modelem tak rozgromić konkurencje (tylko samsung blisko ale ten ma od groma modeli) Nie rozumiem co jest w tym iPhone takiego ,ale coś w sobie musi mieć (gdyby w Polsce warunki życia były inne to w Polsce też miałby sporo rynku) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| xdomino996, więcej mają androidy niż te ograniczone srajfony _________________ |
||
| Harmattan | |
|
| Ja tam również nie widzę w iphonie nic takiego świetnego. Działa szybko, i nic więcej. System nie jest zbyt przejrzysty jak dla mnie. _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Python - co to jest i do czego służy?Wszystko wyjaśnione |
Python | xJAmaTOx | |
Nokia już nie jest największym producentem smartfonów |
Newsy | Laki1231 | |
Apple czwartym największym producentem komórek na świecie |
Newsy | Jack | |
Nokia największym producentem WP po I kwartale |
Newsy | Laki1231 | |