| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| PrZeMeK 5230 | |
|
| OPIS : Rozgrywka umożliwia przejażdżkę ponad trzydziestoma modelami pojazdów (m.in. Ferrari, Lamborghini, Ducati) w aż dwunastu lokacjach rozmieszczonych na całym świecie. Tradycyjnie dla serii klasyczne wyścigi to tylko niewielka część zabawy; nie brakło bowiem także przeróżnych pościgów, ucieczek, pojedynków jeden na jednego itp. SCREENY : Wersja (3.0.8) DOWNLOAD: Pobieranie / Download:
Testowałem na swojej xperi x8 Wersje dodajemy w treści posta, a nie w nazwie. Poprawione.//patrikos23 _________________ |
||
| tomek02703 | |
|
| ta asphalt 5 a jak wlaczylem to asphalt 3 lol | ||
| Casaya | |
|
| tomek02703, bzdura.Specialnie sciagnałem na swojega SE Arc. wyraznie pisze ASPHALT 5 VERSION 308 _________________ |
||
| KolesGit | |
|
| Nigdy nie instalowałem gier na androida, mam dopiero kupić telefon z tym systemem. Mam pytanie, czy ta gra zajmuje tylko 6.8 MB ? Czy po zainstalowaniu tego będzie pobierać hmm... resztę? Myślałem że takie gry zajmują więcej. | ||
| Laki1231 | |
|
| Pobiera z sieci. Przez WIFI _________________ |
||
| Casaya | |
|
| KolesGit, to jest tylko instalka.jak.nie masz wifi to nie pojdzie latwo.jak pobierz gre,odpalisz to poprosi o pobranie skladnikow.mysle ze ponad 150mb bedzie.nie pamietam dokladnie _________________ |
||
| Suubi | |
|
Gra świetna aczkolwiek część 6 najlepsza;) Dla osób chcących pograć w dobre wyścigi gorąco polecam _________________ |
||
| lukaszw1 | |
|
| Otrzymał 2 piw(a) |
Piąta odsłona serii "Asphalt" jest pierwszą, która ukazała się tylko dla platformy iPhone, bez wersji na telefony komórkowe. Rozgrywka umożliwia przejażdżkę ponad trzydziestoma modelami pojazdów (m.in. Ferrari, Lamborghini, Ducati) w aż dwunastu lokacjach rozmieszczonych na całym świecie. Tradycyjnie dla serii klasyczne wyścigi to tylko niewielka część zabawy; nie brakło bowiem także przeróżnych pościgów, ucieczek, pojedynków jeden na jednego itp. Ver: 3.3.7 <div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i49.tinypic.com/2cz4n0z.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div> Download: <div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div> Kolejny dubel skończy się warnem.//patrikos23 |
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Asphalt 5Wyścigi |
Gry | Normad21 | |
Asphalt 3Wyścigowa |
N-Gage 2.0 | T@mek | |
Asphalt 2 |
240x320 | Gamer | |
Asphalt 4 |
240x320 | Gamer | |