Autor Wiadomość
PrZeMeK 5230 Asphalt 5 Napisany: 29 Kwi 2011 02:41 Asphalt 5   Postaw piwo autorowi tego posta

OPIS :
Rozgrywka umożliwia przejażdżkę ponad trzydziestoma modelami pojazdów (m.in. Ferrari, Lamborghini, Ducati) w aż dwunastu lokacjach rozmieszczonych na całym świecie. Tradycyjnie dla serii klasyczne wyścigi to tylko niewielka część zabawy; nie brakło bowiem także przeróżnych pościgów, ucieczek, pojedynków jeden na jednego itp.

SCREENY :

Wersja (3.0.8)
DOWNLOAD:

Pobieranie / Download:

Testowałem na swojej xperi x8

Wersje dodajemy w treści posta, a nie w nazwie. Poprawione.//patrikos23

tomek02703 Asphalt 5 Napisany: 21 Lip 2011 05:51   Postaw piwo autorowi tego posta
ta asphalt 5 a jak wlaczylem to asphalt 3 lol
Casaya Asphalt 5 Napisany: 21 Lip 2011 05:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
tomek02703, bzdura.Specialnie sciagnałem na swojega SE Arc.
wyraznie pisze

ASPHALT 5
VERSION 308

KolesGit Asphalt 5 Napisany: 03 Sie 2011 11:52   Postaw piwo autorowi tego posta
Nigdy nie instalowałem gier na androida, mam dopiero kupić telefon z tym systemem. Mam pytanie, czy ta gra zajmuje tylko 6.8 MB ? Czy po zainstalowaniu tego będzie pobierać hmm... resztę? Myślałem że takie gry zajmują więcej.
Laki1231 Asphalt 5 Napisany: 03 Sie 2011 11:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Pobiera z sieci. Przez WIFI

Casaya Asphalt 5 Napisany: 03 Sie 2011 12:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
KolesGit, to jest tylko instalka.jak.nie masz wifi to nie pojdzie latwo.jak pobierz gre,odpalisz to poprosi o pobranie skladnikow.mysle ze ponad 150mb bedzie.nie pamietam dokladnie

Suubi Asphalt 5 Napisany: 05 Sie 2011 12:07   Postaw piwo autorowi tego posta
Gra świetna aczkolwiek część 6 najlepsza;) Dla osób chcących pograć w dobre wyścigi gorąco polecam kod emotikony: :)

lukaszw1 Asphalt 5 Napisany: 18 Maj 2012 03:14 Asphalt 5   Postaw piwo autorowi tego posta
Otrzymał 2 piw(a)
Piąta odsłona serii "Asphalt" jest pierwszą, która ukazała się tylko dla platformy iPhone, bez wersji na telefony komórkowe.

Rozgrywka umożliwia przejażdżkę ponad trzydziestoma modelami pojazdów (m.in. Ferrari, Lamborghini, Ducati) w aż dwunastu lokacjach rozmieszczonych na całym świecie. Tradycyjnie dla serii klasyczne wyścigi to tylko niewielka część zabawy; nie brakło bowiem także przeróżnych pościgów, ucieczek, pojedynków jeden na jednego itp.

Ver: 3.3.7

<div style="text-align:center;font-weight:bold;"><a href="http://i49.tinypic.com/2cz4n0z.jpg" rel="nofollow" title="link do obrazka">[Kliknij aby zobaczyć obrazek]</a></div>

Download:

<div class="code-quest">Pobieranie / Download:<ul class="code"><li>Aby móc pobierać pliki z tego forum musisz się <a href="profile.htm?mode=register" style="color:red;">zarejestrować</a> / <a href="login.htm" style="color:green;">zalogować</a></li></ul></div>

Kolejny dubel skończy się warnem.//patrikos23