| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Laki1231 | |
|
| v1.01(2) SIGNED Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Byrtek | |
|
| Pytanie, bo nie wiem czy dobrze skapowałem.. Na N500gry w HD nie idą? |
||
| Laki1231 | |
|
| Dobrze skapowałeś nie działają jak już. idzie to człowiek _________________ |
||
| Desmond | |
|
| Pozwolę sobie na małe porównanie Asfalta 5 i Asfalta 6 Adrenaliny. 1.Menu W porównaniu do poprzedniej części menu stało się bardziej przejrzyste i intuicyjne. Jedyne do czego mógłbym się przyczepić to dyskusyjna forma własnego garażu. Szkoda że nie można malować w nim wozów... 2.Grafika i płynność O ile na Androidzie widać zmiany w grafie, to na naszym poczciwym Symbianie wyraźnych zmian nie ma. Modele samochodów nie są bardziej szczegółowe, może poprawione zostało otoczenie, lecz gracz tego raczej nie zauważy. Za to na mojej platformie testowej (C7-00 Belle) miałem wrażenie że w porównaniu do piątki gra jest bardziej płynna. 3.Udźwiękowienie Tutaj zmiany są słyszalne od razu. Na samym początku wyścigu wita nas miły głos dziewczyny, opisujący konkurencję i na bieżąco komentujący nasze poczynania na drogach. Ponadto takie detale jak zróżnicowanie odgłosów silników, czy jakże miły dla ucha odgłos włączanego nitro bardzo uprzyjemniają rozgrywkę. 4.Sterowanie Skupię się tutaj tylko na podstawowym systemie (Control A). Wykorzystuje on czujniki ruchu do sterowania pojazdem, nitro uaktywnia prawa strona ekranu, hamowanie - lewa. Trzeba przyznać, że jest to szalenie wygodne. Czujniki ruchu reagują bardziej miękko niż w poprzedniej części, co przekłada się na wygodę sterowania. 5.Nowości Nowością jest uaktywniany po napełnieniu paska nitra tryb adrenaliny. Daje on - oprócz prędkości - zmianę widoku. Podświetla on krawędzie toru i zmienia tonacje barw tła na bardziej niebieskie, dzięki czemu łatwiej zauważymy nadjeżdżający pojazd lub znajdujące się na trasie bonusy. 6.Podsumowanie Jest to aktualnie najlepsza gra wyścigowa na Belle, czerpiąca zalety z poprzednich tytułów i dodająca nowe. Polecam tę grę z całego serca! Ocena: 9.5/10 |
||
| jarkoo20 | |
|
| chciałbym dodać że na nokia 500 nie działa ta gierka, wielka szkoda ;/ | ||
| Laki1231 | |
|
| Ponieważ nie ma GPU. Podobno działa część 4 jak Cię to zadowoli. _________________ |
||
| B3X!O | |
|
| Wersja SIGNED. Pobieranie / Download:
|
||
| hannibal | |
|
| Otrzymał 1 piw(a) |
Pobieranie / Download:
|
|