| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
Jest to najlepsza gra wyścigowa dostępna na telefony: - 42 modele samochodów - tryb online/local multiplayer do 6 graczy - 12 tras w jakości HD - tryb kariery, 55 eventów - opcje tuning samochodu [Gameloft] Asphalt 6: Adrenaline HD v1.0Symbian^Belle Pobieranie / Download:
Autor postu otrzymał 1 piw(a) |
||
| hoodedman | |
|
| gra wygląda obłędnie. Kto by pomyślał że jeszcze na nokiach z symbianem takie rzeczy zobaczymy. Szkoda że nokia nie pogoniła CPU na jeszcze wyższe wartości niż 680Mhz. Czytałem że producent tego CPU zaprojektował go do pracy z częstotliwościami ~900Mhz _________________ |
||
| chucky | |
|
| hoodedman, standardowo procek z n8 i innych telefonów z symbianem^3 ma taktowanie 772mhz ale zostało ono zaniżone do 680mhz, więc pewnie bez problemu da się go kręcić na 1ghz _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| W końcu !! !! !! !! !! !! !! Już dre. _________________ |
||
| DwupaQQ | |
|
| Świetna gra naprawdę czekałem długo i się nie zawiodłem Mega propsy dla was za up _________________ |
||
| hoodedman | |
|
leo20 napisał/a:
o jakim standardzie Ty piszesz skoro standardowe jest właśnie 680Mhz ? Czyżbym nie wiedział o istnieniu jakiejś tajnej linii telefonów z S^3 gdzie procki mają po 772Mhz? _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
hoodedman, mają 772 tylko Nokia taktoanie zaniżyła a niekóre źródła podają, że n8 się kręci do prawie 1ghz._________________ |
||
| hoodedman | |
|
| to bajanie o mitycznym 1Ghz na S^3 nie zostało to w żaden sposób udokumentowane. Poza tym... Wczoraj jak grałem w Eternal Legacy HD to telefon mi się tak rozgrzał że aż się go źle trzymało, myślę że do wartości ~800Mhz Nokia musiała by przeprojektować cały telefon. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Mirror: Pobieranie / Download:
hoodedman, spoko jeszcze nie widziałem telefonu z układem chłodzenia;D mi się nie grzeje chyba, że jest upał.PS: Gdzie można sprawdzić ACHIEVMENTY? Wszystkim polecam założyć konto online na gameloft mimo nielegalnej gry, fajna rywalizacja w multiplayer:)_________________ |
||
| grubsony2 | |
|
Post został ukryty, ponieważ naruszał zasady forum lub zawierał nieaktywne linki Autor postu otrzymał ostrzeżenie. |
||
| DjDhan | |
|
| cos mi linki nie dzialaja... mozna prosic o update . pozdrawiam |
||
| Laki1231 | |
|
| DjDhan, filesonic działa w pierwszym poście przecież _________________ |
||
| 1 2 3 4 »
|
|