Autor Wiadomość
Normad21 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 29 Gru 2010 02:09 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 3 piw(a)

Wersja 1.00 UnSigned [CRACKED]

Assassin's Creed: Altair's Chronicles to prequel znanej z konsol nowej generacji i komputerów PC gry Assassin’s Creed. Produkcją zajęła się mało znana ekipa z Gameloft, natomiast za wydanie tytułu odpowiedzialne jest studio Ubisoft. Tym razem gra pojawia się wyłącznie na platformie Nintendo DS.

Podczas rozgrywki ponownie wcielamy się w Altaira. Znów trafiamy do czasów Trzeciej Krucjaty, lecz tym razem akcja gry przenosi nas jeszcze dalej w przeszłość. W tamtym okresie młody zabójca nie jest jeszcze członkiem żadnego bractwa. Zadaniem gracza jest odnalezienie sekretnego obiektu, który ponoć ma moc zakończenia wojen nękających Ziemię Świętą. Fabuła pozwala nam poznać więcej szczegółów z historii Altaira. Miłośnicy białego zabójcy znajdą tu wiele smaczków nawiązujących do pierwotnej gry. Podczas przygód zwiedzimy cztery różnorodne miasta.

Założenia rozgrywki nie zmieniły się w stosunku do wersji z konsol stacjonarnych i komputerów PC. W trakcie podróżowania przez miasto Altair korzysta z całego wachlarza trików akrobatycznych. Wspinamy się po ścianach, dzięki czemu docieramy do trudno dostępnych miejsc. Skaczemy po platformach, dokonujemy kradzieży kieszonkowych oraz wyciągamy od ludzi potrzebne nam informacje. W trakcie walki bohater dysponuje szeregiem śmiercionośnych narzędzi, od zwykłych kopniaków, przez sztylety i miecze, po prowizoryczne środki wybuchowe. W sumie do wykorzystania mamy dwanaście rodzajów broni. Ponadto gra oferuje wiele minigierek.

Pobieranie / Download:
Laki1231 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 16 Sty 2011 06:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Szybszy serwer:
W środku instrukcja oraz gra i certkey.
Nazwe gry zmienić na Assassins_Creed_HD_Nokia_N8_symbian_0pvjCWIWpR1.sis
Pobieranie / Download:

EDIT:
Grę mimo shakowanego systemu należy podpisać własnym certyfikatem.

EDIT:
Instalował to ktoś ? Bo mi na PR1.1 nie działa ;/

Normad21 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 28 Cze 2011 09:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 3 piw(a)
Nowa wersja:
[Gameloft] Assassin's Creed Altair's Chronicles HD v1.00(8) Symbian^3 Signed
Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:

Laki1231 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 28 Cze 2011 09:46   Postaw piwo autorowi tego posta

Signed SIS, nie wiesz może co niby ta nowa wersja daje?

Normad21 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 28 Cze 2011 10:39   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 3 piw(a)
Niestety nie znalazłem listy zmian.

karem93 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 01 Lip 2011 03:16   Postaw piwo autorowi tego posta
na vivaz nie dziala?????????
Laki1231 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 01 Lip 2011 03:33   Postaw piwo autorowi tego posta

karem93, nie to dział S^3

karem93 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 01 Lip 2011 04:20   Postaw piwo autorowi tego posta
ale np. pes 2011 hd na vivaz mi dziala ;]
A.Wesker Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 01 Lip 2011 04:25   Postaw piwo autorowi tego posta

tak ale wersja pod s^1

Desmond Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 18 Lut 2012 09:51   Postaw piwo autorowi tego posta
Jako że lubię Assassin's Creed, szkoda mi zjechać w takiej minirecenzji taki tytuł. No cóż... Fabuła gry jest ciekawa choć nie nawiązuje do tych "większych" części asasyna. Sterowanie jest dobre, grafika na poziomie "poprawna, przynajmniej się nie tnie". Bugi są częste, lecz tylko niektóre przeszkadzają rozrywce. Za to dość spora część ułatwia grę (w misji w szpitalu templariuszy, gdy wjeżdżamy windą do tajnego pokoju, po cutscence gdy od razu wskoczymy na stół po prawej, to przeciwnicy zostaną zneutralizowani). Moja ocena: 7.5/10

P.S - Mam nadzieję, że nikt nie ma mi za złe robienie w takich tematach podobnych minirecenzji. kod emotikony: :)
Laki1231 Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 18 Lut 2012 10:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja mam tylko ale do wody w tej grze xd. ZWykła ruchoma tekstura jak wpadasz to jak na beton jaja niezłe kod emotikony: xD

Desmond Assassin's Creed: Altairs Chronicles HD Napisany: 18 Lut 2012 11:30   Postaw piwo autorowi tego posta
Może w hyde parku pokaże moją kolekcję zdjęć z bugami w roli głównej. kod emotikony: ;)
1 2 »