| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Normad21 | |
|
W Assassins Creed Revelations, legendarny asasyn Ezio wyrusza w podróż pełną odkryć i objawień, podążając śladami swojego mentora Altaira. Ścieżka ta jest jednak niebezpieczna , zabierze Ezio do Konstantynopola, serca imperium Ottomańskiego, gdzie rosnąca armia Templariuszy grozi destabilizacją regionu. W Revelations powróci uznany tryb rozgrywki wieloosobowej, udoskonalony i rozszerzony o nowe opcje, mapy oraz postacie, pozwalający sprawdzić swoje zdolności zabójcy w grze z innymi fanami z całego świata. Najnowsza odsłona sagi Assassins Creed wzbogaci się o nowy tryb gry umożliwiający graczom manipulowanie strukturą wspomnień Desmonda oraz użyciem Animusa w celu odkrycia tajemnic jego przeszłości i spojrzenia w przyszłość. Supplied by Dedomil Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
|
||
| Harmattan | |
|
Świetna gra ! Bardziej rozbudowana od Broterhooda i AC II które były do siebie bardzo podobne. Tutaj zarządzamy przynajmniej własnym bractwem. Wielki plus dla Ciebie Normad _________________ |
||
| nochoski96 | |
|
| Proszę o mirror. Z tych dwóch stronek coś nie mogę pobrać. Mógłby ktoś wrzucić plik z 4shared | ||
| Casaya | |
|
| nochoski96, mirror na 4 shared Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| xxxbrowarekxxx | |
|
| Mam problem - u mnie na telefonie (5800) ta gra jest na pół ekranu, na 2 połowie ekranu jest jakby taka klawiaturka. Co trzeba zrobić aby grę mieć na cały ekran? Coś takiego jak to mam - |
||
| Harmattan | |
|
Wchodzimy w menu > ustawienia > menadżer aplikacji > znajdujesz tą aplikacje, wybierasz zestaw ustawień i masz klawiatura ekranowa i wyłączasz _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Assassin Creed RevelationsPrzygodowa |
Gry | Normad21 | |
Assassin's Creed: RevelationsPrzygodowa |
240x320 | Normad21 | |
Assassins creed 2 |
Szukam | damian1009 | |
Assassins Creed |
176x220 | Raven1911 | |