Autor Wiadomość
Normad21 Assassin's Creed: Revelations Napisany: 23 Paź 2011 02:07 Assassin's Creed: Revelations   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 3 piw(a)

W Assassins Creed Revelations, legendarny asasyn Ezio wyrusza w podróż pełną odkryć i objawień, podążając śladami swojego mentora Altaira. Ścieżka ta jest jednak niebezpieczna , zabierze Ezio do Konstantynopola, serca imperium Ottomańskiego, gdzie rosnąca armia Templariuszy grozi destabilizacją regionu. W Revelations powróci uznany tryb rozgrywki wieloosobowej, udoskonalony i rozszerzony o nowe opcje, mapy oraz postacie, pozwalający sprawdzić swoje zdolności zabójcy w grze z innymi fanami z całego świata. Najnowsza odsłona sagi Assassins Creed wzbogaci się o nowy tryb gry umożliwiający graczom manipulowanie strukturą wspomnień Desmonda oraz użyciem Animusa w celu odkrycia tajemnic jego przeszłości i spojrzenia w przyszłość.

Supplied by Dedomil
Pobieranie / Download:

Pobieranie / Download:
Harmattan Assassin's Creed: Revelations Napisany: 25 Paź 2011 06:34   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Świetna gra ! kod emotikony: :) Bardziej rozbudowana od Broterhooda i AC II które były do siebie bardzo podobne. Tutaj zarządzamy przynajmniej własnym bractwem. Wielki plus dla Ciebie Normad kod emotikony: ;)

nochoski96 Assassin's Creed: Revelations Napisany: 13 Sty 2012 04:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Proszę o mirror. Z tych dwóch stronek coś nie mogę pobrać. Mógłby ktoś wrzucić plik z 4shared
Casaya Assassin's Creed: Revelations Napisany: 13 Sty 2012 08:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
nochoski96, mirror na 4 shared
Pobieranie / Download:

xxxbrowarekxxx Assassin's Creed: Revelations Napisany: 22 Sty 2012 12:23   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam problem - u mnie na telefonie (5800) ta gra jest na pół ekranu, na 2 połowie ekranu jest jakby taka klawiaturka. Co trzeba zrobić aby grę mieć na cały ekran?
Coś takiego jak to mam -
Harmattan Assassin's Creed: Revelations Napisany: 22 Sty 2012 12:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Wchodzimy w menu > ustawienia > menadżer aplikacji > znajdujesz tą aplikacje, wybierasz zestaw ustawień i masz klawiatura ekranowa i wyłączasz kod emotikony: ;)