| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| borek691 | |
|
Assassins Creed Podczas rozgrywki znowu wcielamy się w Altaira i trafiamy w czasy Trzeciej Krucjaty. Zadaniem gracza będzie odnalezienie pewnego przedmiotu, który prawdopodobnie ma zakończyć wojnę i rozpocząć lata pokoju. W tym celu zwiedzimy cztery różnorodne miasta w których czekają na nas nowe i ciekawe zadania. Podczas podróży przez miasto Altair korzysta dość pokaźnej liczby trików akrobatycznych, a w niektórych przypadkach ze swojego miecza i ostrza wysuwanego spod ręki. Większość misji bazuje na tych z poprzedniej odsłony. Będą to między innymi kradzieże kieszonkowe, zbieranie informacji, podsłuchy, śledztwa, walka ze strażnikami i innymi mieszkańcami miast. Testowane na Samsung Galaxy S. Waga pliku: 163MB wersja: 3.4.6 HD Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| nikus287 | |
|
| Mam taki problem, że jak instaluje i potem skopiuje pliki gameloft na kartę pamięci, to wyśwetla mi komunikat - Nie można odtworzyć filmu (O_0?) _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie wiem jak duże ma to znaczenie ale to jest na galaxy s ty masz ace, być może inny sterownik grafiki. _________________ |
||
| nikus287 | |
|
| Pisze tylko, ze testowane na galaxy S Przeinstalowałm to i mam czarny ekran. _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| Czyli, że może nie działać mają inne układy próbuj innej wersji. _________________ |
||
| DSV | |
|
| http://symbiane.pl/gry-ga...itp-vt24490.htm _________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| witam ponownie, ściągnałem plik tej gry assasins creed i gdy mialem neta wlaczonego to pisalo ze piracka kopia to wylaczylem neta i ze 2 razy sie gierka uruchomila a teraz nawet przy wylaczeniu neta prosi o klucz gry zeby aktywowac przez neta. Sam pllik apk sciagnalem i pobieralo mi z neta i taki teraz zonk. Czyżby nie można było ściągać?? tylko gotowe sd?? ja wole mieć same apk i sobie pobrac gry bo tu duzo linkow nie dziala pod te duże pliki sd |
||
| DSV | |
|
| Sprawdź inną wersje. ------- Dodaje kilka nowych: Assassins Creed HD HTC Sensation v1.06 ynr9 Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Huawei Ideos S7 Tablet android v3.5.4 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD LG P970 Optimus Black android v3.1.4 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD LG P990 Optimus 2x Star Dop android v3.6.6 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Motorola MB860 Atrix 4G Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Samsung GTi9101 / Galaxy S II android v1.0.1 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Samsung SCHi510 android v3.6.4 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Samsung SGHi897 Captivate android v3.6.5 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Sony Ericsson Xperia arc android ynr9 Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Sony Ericsson Xperia Neo v3.7.1 ynr9 Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD Sony Ericsson Xperia Play Pobieranie / Download:
Assassins Creed HD TnB Samsung GTi9103 android v1.0.3 Cracked Twingo Pobieranie / Download:
AssassinsCreed Motorola Milestone2 ML IGP GAND DEMO TS v3.4.6 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| wentyl007 | |
|
| spoko jak kupie 32 gigowa karte to sprawdze teraz mi sie nie chce , a pozatym to nie jest przygodówka raczej tylko zręcznościowa jak prince of persia. a tak sie spytam po co tyle wersji jest?? na symbiana nie ma a przeciez tel malo sie roznia jesli chodzi o podzespoły. Mi się zdaje że powinna byc jedna wersja na andreno druga na powervr a trzecia na tegre i to wszystko a jesli chodiz o rozdzielczosc to te gry co wymagaja arm7 maja tylko duza rozdzielczosć chyba że ruscy przerobili znów |
||
| Laki1231 | |
|
| Przygodowa/Skradanka dla twojej wiadomości _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Assassins creed 2 |
Szukam | damian1009 | |
Assassins Creed |
176x220 | Raven1911 | |