Autor Wiadomość
borek691 Assassins Creed Napisany: 03 Paź 2011 05:43 Assassins Creed   Postaw piwo autorowi tego posta

Assassins Creed

Podczas rozgrywki znowu wcielamy się w Altaira i trafiamy w czasy Trzeciej Krucjaty. Zadaniem gracza będzie odnalezienie pewnego przedmiotu, który prawdopodobnie ma zakończyć wojnę i rozpocząć lata pokoju. W tym celu zwiedzimy cztery różnorodne miasta w których czekają na nas nowe i ciekawe zadania. Podczas podróży przez miasto Altair korzysta dość pokaźnej liczby trików akrobatycznych, a w niektórych przypadkach ze swojego miecza i ostrza wysuwanego spod ręki. Większość misji bazuje na tych z poprzedniej odsłony. Będą to między innymi kradzieże kieszonkowe, zbieranie informacji, podsłuchy, śledztwa, walka ze strażnikami i innymi mieszkańcami miast.

Testowane na Samsung Galaxy S.

Waga pliku: 163MB

wersja: 3.4.6 HD

Pobieranie / Download:

nikus287 Assassins Creed Napisany: 03 Paź 2011 08:48   Postaw piwo autorowi tego posta

Mam taki problem, że jak instaluje i potem skopiuje pliki gameloft na kartę pamięci, to wyśwetla mi komunikat - Nie można odtworzyć filmu (O_0?)

Laki1231 Assassins Creed Napisany: 03 Paź 2011 08:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
Nie wiem jak duże ma to znaczenie ale to jest na galaxy s ty masz ace, być może inny sterownik grafiki.

nikus287 Assassins Creed Napisany: 03 Paź 2011 08:57   Postaw piwo autorowi tego posta

Pisze tylko, ze testowane na galaxy S
Przeinstalowałm to i mam czarny ekran.

Laki1231 Assassins Creed Napisany: 03 Paź 2011 08:58   Postaw piwo autorowi tego posta

Czyli, że może nie działać mają inne układy próbuj innej wersji.

DSV Assassins Creed Napisany: 03 Paź 2011 09:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
http://symbiane.pl/gry-ga...itp-vt24490.htm

wentyl007 Assassins Creed Napisany: 15 Lut 2012 10:53   Postaw piwo autorowi tego posta

witam ponownie, ściągnałem plik tej gry assasins creed i gdy mialem neta wlaczonego to pisalo ze piracka kopia to wylaczylem neta i ze 2 razy sie gierka uruchomila a teraz nawet przy wylaczeniu neta prosi o klucz gry zeby aktywowac przez neta.

Sam pllik apk sciagnalem i pobieralo mi z neta i taki teraz zonk. Czyżby nie można było ściągać?? tylko gotowe sd?? ja wole mieć same apk i sobie pobrac gry bo tu duzo linkow nie dziala pod te duże pliki sd
DSV Assassins Creed Napisany: 15 Lut 2012 11:23   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 3/3
Sprawdź inną wersje.

-------
Dodaje kilka nowych:
Assassins Creed HD HTC Sensation v1.06 ynr9
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Huawei Ideos S7 Tablet android v3.5.4 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD LG P970 Optimus Black android v3.1.4 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD LG P990 Optimus 2x Star Dop android v3.6.6 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Motorola MB860 Atrix 4G
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Samsung GTi9101 / Galaxy S II android v1.0.1 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Samsung SCHi510 android v3.6.4 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Samsung SGHi897 Captivate android v3.6.5 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Sony Ericsson Xperia arc android ynr9
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Sony Ericsson Xperia Neo v3.7.1 ynr9
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD Sony Ericsson Xperia Play
Pobieranie / Download:

Assassins Creed HD TnB Samsung GTi9103 android v1.0.3 Cracked Twingo
Pobieranie / Download:

AssassinsCreed Motorola Milestone2 ML IGP GAND DEMO TS v3.4.6
Pobieranie / Download:

wentyl007 Assassins Creed Napisany: 15 Lut 2012 11:32   Postaw piwo autorowi tego posta

spoko jak kupie 32 gigowa karte to sprawdze teraz mi sie nie chce , a pozatym to nie jest przygodówka raczej tylko zręcznościowa jak prince of persia.

a tak sie spytam po co tyle wersji jest?? na symbiana nie ma a przeciez tel malo sie roznia jesli chodzi o podzespoły. Mi się zdaje że powinna byc jedna wersja na andreno druga na powervr a trzecia na tegre i to wszystko a jesli chodiz o rozdzielczosc to te gry co wymagaja arm7 maja tylko duza rozdzielczosć chyba że ruscy przerobili znów
Laki1231 Assassins Creed Napisany: 16 Lut 2012 07:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Przygodowa/Skradanka dla twojej wiadomości