Autor Wiadomość
domian bambuser Napisany: 26 Lut 2011 03:34 bambuser   Postaw piwo autorowi tego posta

Bambuser

screen

opis

Opis: Bambuser to usługa umożliwiająca użytkownikowi strumieniowe nadawanie obrazu wideo na żywo z telefonu przez sieć 3G lub WiFi. Bambuser — najprostszy sposób na podzielenie się wrażeniami i komunikowanie się z widzem.

testowane na se satio

v1.3.6

Pobieranie / Download:
daanielito bambuser Napisany: 03 Mar 2011 02:38   Postaw piwo autorowi tego posta

Postawił 1 piw(a)
Jakbym miał Wi-Fi to bym przetestował : S

Meler bambuser Napisany: 03 Mar 2011 04:18   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie musisz mieć wifi. Wystarczy sobie wykupić pakiet. Jeśli nie masz zamiaru testować to nie spamuj
oppeto bambuser Napisany: 22 Lis 2011 02:37   Postaw piwo autorowi tego posta
powiem tak, zainstalowalem i nie wiedzialem co dalej. ale zaraz wszedlem na strone bambuser'a tam trzeba utworzyc nowe konto i poznije w ustawieniach na telefonie wpisac ten login i haslo. strona po angielsku ale latwo sie polapac mozna to udosteniac na fb twitera i takie tam, nagrywa podobno z glosem, tego akurat nie sprawdzalem. mala rozdzielczosc aparatu bo jedynie 640x480 maksymalnie, mam nokie n97 i smiga bez problemu, ja akurat laczylem sie przez wifi bo tak mam domu. hm, program jest bardzo dobry!! milion razy lepszy od mcamera! u mnie mcamrea raz dzialalo raz nie, a jak dzialalo to odswiezanie doslownie co 10 sekund na stronie wiec filmik z tego zaden, w tym programie obraz jest plynny, lecz u mnie dzialal z ok 2 sekundowym opoznieniem;) ale ogolnie wszystko smiga elegancko, no nie wiem jak jeszcze moge to zachwalic ale naprawde jestem pozytywnie zaskoczony po mekach z mcamera. to jak p[orownac malucha do ferrari. polecam!!!!!
Autor postu otrzymał pochwałę.