| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| MariWks | |
|
Dzięki wielkie łatka bardzo przydatna głównie do oryginalnych słuchawek. Ja mam Nokia WH-102 i poprawiło o jakieś 60% bass łącznie z korektorem ustawionym na "Mega bass" więc resekt. |
||
| pablo1111 | |
|
U mnie tez poprawa. Bardziej zalezalo mi zeby na moich sluchawkach sony lepiej to gralo:) i gra:) takze dzieki |
||
| the_naturat_com | |
|
| Placebo. _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| Na Philips 5401 jest wielka różnica, jest też chyba nieco głośniej. Na domyślnych ustawieniach gra najlepiej, na mocne basy jest ich już chyba za dużo i jest nieco przymulone, ale a i tak na wszystkich ustawieniach lepiej niż przedtem. _________________ |
||
| zbartek5 | |
|
| szczerze to na oryginalnych słuchawkach w nokii 500 nie ma różnicy | ||
| sadam81 | |
|
| zbartek5, bo to jest fake. Zagrywka psychologiczna. Widzisz opis działania i na siłe starasz sobie wmówić, że to coś pomaga, ale to siedzi tylko w twojej głowie. _________________ |
||
| zbartek5 | |
|
| sadam81 jak tu tylu pisze że im działa | ||
| sadam81 | |
|
| zbartek5, bo sobie wmawiają, że to działa... a w rzeczywistości jest inaczej... _________________ |
||
| zbartek5 | |
|
| sadam81 a testowałeś to?? | ||
| sadam81 | |
|
| zbartek5, tak, testowałem i nawet na głośnikach zewnętrznych Creative Inspire A500 nie było żadnej różnicy... _________________ |
||
| Hipek;D | |
|
| To albo masz zrąbane głośniki, albo zrąbany słuch. Różnica jest ogromna. _________________ |
||
| zbartek5 | |
|
| tak tak mi też nie działa testowałem na 3 sztukach słuchawek i głośnikach | ||
| « 1 2 3 »
|
|