Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Romuś Beach Game 12-Pack Napisany: 18 Cze 2009 07:03 Beach Game 12-Pack   Postaw piwo autorowi tego posta

Beach Game 12-Pack

Plażowe sporty od Digital Chocolate co gwarantuje barwną grafikę, ładne animacje i dobrą rozrywkę.
12 konkurencji - biegi, skoki, rzuty, pływanie i nie tylko.

Pobieranie / Download:

mesiakiko Beach Game 12-Pack Napisany: 25 Gru 2009 06:49   Postaw piwo autorowi tego posta
nie dziala....
RadKe12 Beach Game 12-Pack Napisany: 02 Sty 2010 08:37   Postaw piwo autorowi tego posta

@Up działa wszystko jak powinno , dzięki za wstawkę !
ptychu Beach Game 12-Pack Napisany: 05 Sty 2010 09:18   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam,nie potrafię otworzyć i wrzucić do telefonu plików z 4shared,cały czas włącza mi się program instalacyjny,zainstalowałem i co dalej.Pliki z innych stronek np wrzuta wysyłam do telefonu bez problemu,a z tym nie mogę sobie poradzić.Bedę wdzięczny za jakąś wskazówkę.Przy okazji wszystkiego dobrego w nowym Roku dla całej załogi i użytkowników forum.
ziomek Beach Game 12-Pack Napisany: 05 Sty 2010 02:31   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja wszystkie pliki sis sisx czyli na symbiana a także jar jad czylic java wrzucam do telefonu za pomocą nokia pc suite przez menager plików i tak wszystko wrzucam bezproblemowo na karte pamięci lub pamięc telefonu następnie odłączam fona od kompa i wybieram daną instalke następnie gra się instaluje i gdy instalacja się ukończy gra lub aplikacja powinna pokazac się w folderze aplikacje .I na przyszłośc takie posty pisz w dziale pytania i problemy z telefonami .

RadKe12 Beach Game 12-Pack Napisany: 05 Sty 2010 05:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Ja pliki wrzucam przy Pamięci masowej do Folderu Instals i wszystko działa:)
ptychu Beach Game 12-Pack Napisany: 08 Sty 2010 06:00   Postaw piwo autorowi tego posta
Dzięki idę z problemem do działu pytania i problemy
Jack Beach Game 12-Pack Napisany: 03 Lis 2010 07:52   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Mirror:

Pobieranie / Download: