| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Romuś | |
|
Beach Game 12-Pack Plażowe sporty od Digital Chocolate co gwarantuje barwną grafikę, ładne animacje i dobrą rozrywkę. 12 konkurencji - biegi, skoki, rzuty, pływanie i nie tylko. Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| mesiakiko | |
|
| nie dziala.... | ||
| RadKe12 | |
|
| @Up działa wszystko jak powinno , dzięki za wstawkę ! | ||
| ptychu | |
|
| Witam,nie potrafię otworzyć i wrzucić do telefonu plików z 4shared,cały czas włącza mi się program instalacyjny,zainstalowałem i co dalej.Pliki z innych stronek np wrzuta wysyłam do telefonu bez problemu,a z tym nie mogę sobie poradzić.Bedę wdzięczny za jakąś wskazówkę.Przy okazji wszystkiego dobrego w nowym Roku dla całej załogi i użytkowników forum. | ||
| ziomek | |
|
| Ja wszystkie pliki sis sisx czyli na symbiana a także jar jad czylic java wrzucam do telefonu za pomocą nokia pc suite przez menager plików i tak wszystko wrzucam bezproblemowo na karte pamięci lub pamięc telefonu następnie odłączam fona od kompa i wybieram daną instalke następnie gra się instaluje i gdy instalacja się ukończy gra lub aplikacja powinna pokazac się w folderze aplikacje .I na przyszłośc takie posty pisz w dziale pytania i problemy z telefonami . _________________ |
||
| RadKe12 | |
|
| Ja pliki wrzucam przy Pamięci masowej do Folderu Instals i wszystko działa:) | ||
| ptychu | |
|
| Dzięki idę z problemem do działu pytania i problemy | ||
| Jack | |
|
| Mirror: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Game ApiSkładnik niezbędny do uruchomienia niektórych gier na s60v5 |