| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| patrikos23 | |
|
Boldbeast Recorder Advanced 2.60(0) Opis:
Opis:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| patrikos23 | |
|
BoldBeast Recorder Advance v2.80 S60v3 S60v5 S^3 SymbianOS9.x Niepodpisana Cr@cKeD -By- cGiPDA Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| strzyzol | |
|
| Podaje wersje BoldBeast Recorder Adv v2.80 PL na N8 chodzi OK bez upierdliwego "beep". Pobieranie / Download:
Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| Casaya | |
|
| BoldBeast Recorder Adv v2.80 S60v3 S^1 SymbianOS9.x Niepodpisana Wersja Polska Pobieranie / Download:
Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| patrikos23 | |
|
| BoldBeast Recorder Adv v2.90 S60v3 S^1^3 SymbianOS9.x Niepodpisana PL by crisboon Opis:
Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| DjDhan | |
|
mozna prosic kogos o podpisanie aplikacji ? |
||
| Casaya | |
|
| Boldbeast Recorder v3.00 S60v3 v5 S^3 Anna,Belle S^4+SymbianOS9. UnSignedCr@cKeD by cGiPDA Pobieranie / Download:
DjDhan, jak na złośc wszystkie wersje jakie znalazłem sa niepodpisane. ale mozesz łamac system łatwym sposobem http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm _________________ |
||
| DjDhan | |
|
| no wlasnie wiem bo szukałem po forach... właśnie boje sie łamac tego systemu bo koles w komisie mi powiedział ze strace gwarancje.. inni mowia ze hard resety i jakies inne i sladu nie ma po lamaniu, no ale nie wiem QQ | ||
| Casaya | |
|
| DjDhan, jesli masz najnowszy soft to łam system i nie aktualizuj. jesli nie masz najnowszego softa to najpierw go wgraj i potem zlam metodą jak wyzej. jak masz na wgarancji to potem tylko hard reset.czysty soft.format karty i nie ma sladu _________________ |
||
| strzyzol | |
|
| Czy ta wersja jest już poprawiona i nagrywa za każdym razem, w przeciwieństwie do poprzedniej która nagrywa jak jej się chce. | ||
| Laki1231 | |
|
| Patrzyłem na angielski changelog nic o tym wprost nie napisali musisz spróbować. _________________ |
||
| Jack | |
|
| Boldbeast Recorder Advance v3.00 S60v3/v5/S^3 Retail Dj Kang Niepodpisana Changelog: - Added an option to select starting recording from the dailing phase or from the connected phase - Added an option to select enabling hotkey or disabling hotkey when keypad is locked. - Added an option for S60 V3 FP1 devices to select beep suppressing methods (switch profile or don't switch profile) - Added a menu item to reset all setting items to its default value - When you press Move To menu item to move clips in the same disk it's very quick now even if clips to be moved are huge Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| 1 2 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Boldbeast Recorder AdvancedProgram do nagrywania rozmów, może służyć także jako dyktafon |
Aplikacje | patrikos23 | |
Boldbeast Recorder AdvancedProgram do nagrywania rozmów, może służyć także jako dyktafon |
Mr RecorderAutomatyczne nagrywanie rozmów. Nie testowana. |
Aplikacje | karolkarol216 | |
DuDu RecorderDo nagrywania rozmów |
Aplikacje | Jack | |
DuDu RecorderJest to aplikacja do nagrywania rozmów telefonicznych |
Aplikacje | Jack | |
voice recorderna symbian^3 |
Szukam | hoodedman | |
[2.1+] TapeMachine Recorderrejestrator dźwięku |
Voice Recorderdyktafon |