| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| master228 | |
|
| Aplikacja zmieniający ekran startowy. Wymaga podpisania lub złamania Symbiana. Nie testowane przeze mnie. Wersja 1.00(0) Pobieranie / Download:
Wersje dodajemy w treści posta, a nie w nazwie. Poprawione.//patrikos23 _________________ |
||
| sadam81 | |
|
| Ale testowane przeze mnie. Mimo iż macie złamany soft, aplikacje należy podpisać. Działa bardzo pięknie. Możemy sami na własną rękę edytować tę modyfikację ręcznie. _________________ |
||
| maciusny | |
|
| Czemu wyskakuje mi błąd certyfikatu jak podpisałem aplikacje własnym certyfikatem. | ||
| Laki1231 | |
|
| maciusny, widać potrzeba shakowny system. _________________ |
||
| maciusny | |
|
| Inne bootscreeny mi sie zainstalowały np. win 7 czy tez nokia n900 po tylko podpisaniu | ||
| Laki1231 | |
|
| Być może instalka zawiera jakiś błąd lub twój soft i nie używaj wykrzyknikow. _________________ |
||
| marekbrown | |
|
| Prawda ten bootscreen nie działa zaraz wstawię zmodyfikowaną prze zemnie Proszę Bardzo: v1.2.4 By marekbrown: Pobieranie / Download:
Nie trzeba pospisywać wystarczy złamany system. I już nie wyskakuje błąd certyfikatu tak jak w wersji wyżej . _________________ |
||
| Shagan | |
|
| Link martwy | ||
| Casaya | |
|
| Shagan, to chyba to jest mirror Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| Przy zainstalowaniu, któregokolwiek Bootscrena wyrzuca mi: "Błąd uaktualniania". Wiem, że w takim przypadku trzeba odinstalować poprzednią wersję aplikacji, lecz w przypadku Bootscreena, jest to fabrycznie zainstalowane. Co w takim wypadku zrobić? _________________ |
||
| patrikos23 | |
|
| W takim przypadku niestety nic nie zrobisz _________________ |
||
| dardaw2 | |
|
| patrikos23, dobra, w takim przypadku po co jest ta wstawka jak nie można jej zainstalować? _________________ |
||
| 1 2 »
|
|