Autor Wiadomość
arturo1 Bounce Boing Battle Napisany: 12 Wrz 2010 08:50 Bounce Boing Battle   Postaw piwo autorowi tego posta

Jeśli ktoś z Was grał w klasyczną grę Pong, nie powinien mieć problemów z rozłożeniem przeciwnika na łopatki. Celem gry jest odbijanie piłki rysując linie na ekranie do przeciwnika. W zależności od tego jaką linię gracz narysuje, w tym kierunku piłka się odbije. Daje to naprawdę spore możliwości rywalizacji.
Aplikacja wymaga dwóch telefonów Nokia z Symbianem S60 wydanie piąte (np. N97, 5800 itp.) połączonych ze sobą bezprzewodowo.

Pobieranie / Download:

Usunąłem zbędne tagi w nazwie i dodałem screen//Jackson
Harmattan Bounce Boing Battle Napisany: 18 Wrz 2010 09:56   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
Na Se Satio nie działa, robią się dziwne linie, jak z innym bouncem.. kod emotikony: :ehh:

krichna334 Bounce Boing Battle Napisany: 21 Wrz 2010 06:31   Postaw piwo autorowi tego posta
podpisane ?
Jack Bounce Boing Battle Napisany: 21 Wrz 2010 06:54   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Jak nie to sam to zrobisz lub złamiesz system kod emotikony: :P

Misiac Bounce Boing Battle Napisany: 13 Lis 2010 06:57   Postaw piwo autorowi tego posta
Na mojej Noki 5230 ladnie smiga thx za ta gierke

zywiecpl Bounce Boing Battle Napisany: 14 Lis 2010 11:59   Postaw piwo autorowi tego posta

boje sie lamac system kod emotikony: :)
Habelski Bounce Boing Battle Napisany: 14 Lis 2010 11:56   Postaw piwo autorowi tego posta
Ładnie działa na 5530XM. W grę, gra się przez bluetooth. I nie trzeba jej podpisywać. zywiecpl nie ma co się bać łamanie systemu jest proste i nie wydaje mi się aby powodowało to jakieś problemy z telefonem ja zauważyłem same korzyści np. to że nie muszę podpisywać jakiś gier czy czegoś takiego. Pozdro !! kod emotikony: :D
tolaz Bounce Boing Battle Napisany: 27 Sty 2011 03:24   Postaw piwo autorowi tego posta

zywiecpl napisał/a:
  • boje sie lamac system kod emotikony: :)

Tyle że jak złamiesz system to gwarancję tracisz
Night123 Bounce Boing Battle Napisany: 27 Sty 2011 07:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Na SE Vivaz niestety nie działa. Gra instaluje się normalnie lecz gdy próbuję ją uruchomić zamiast gry pokazują się migające paski..
migdal13 Bounce Boing Battle Napisany: 05 Maj 2011 09:11   Postaw piwo autorowi tego posta

wielkie dzięki za ta grę wszędzie szukałem i mi nie działała kod emotikony: :) szacun
MrKubcio1 Bounce Boing Battle Napisany: 30 Paź 2011 09:01   Postaw piwo autorowi tego posta

Na Nokii 5230 klikam i się nie uruchamia... kod emotikony: :cry: Za to na 5530XM śmiga pięknie kod emotikony: ;)