Temat Przesunięty przez: Jack
Autor Wiadomość
Jack Bounce Touch PL Napisany: 17 Lip 2010 11:40 Bounce Touch PL   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)

Przekonwertowana platformówka z n-gage 2.0

Pobieranie / Download:

KRS15 Bounce Touch PL Napisany: 18 Lip 2010 09:12   Postaw piwo autorowi tego posta
Na mojej Noki 5230 podczas instalacji wyskakuje : Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji.
lord dredy Bounce Touch PL Napisany: 18 Lip 2010 10:13   Postaw piwo autorowi tego posta

A masz zhackowany soft albo podpisałeś aplikację własnym certyfikatem? Przecież w linku jest napisane ,,unsigned".
KRS15 Bounce Touch PL Napisany: 18 Lip 2010 01:07   Postaw piwo autorowi tego posta
A jak sie hackuje aplikacje i czy to nie wplynie na dzialanie mojego telefonu badz jego gwarancje??
Jack Bounce Touch PL Napisany: 18 Lip 2010 01:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Aplikacji się nie hackuje

Gwarancji nie tracisz gdy podpiszesz aplikacje.

Łamiąc system możesz ją stracić ale zależy jaki masz soft? Podaj go

KRS15 Bounce Touch PL Napisany: 18 Lip 2010 01:14   Postaw piwo autorowi tego posta
A jak mozna podpisac aplikacje? A w telefonie mam Symbian s60v5
Jack Bounce Touch PL Napisany: 18 Lip 2010 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Aby podpisać program należy wyrobić certyfikat na OPDA i podpisać interesującą cię aplikację za pomocą programu sign Sis lub Free signer (obydwa programy dostępne na telefon)

Że masz s60v5 to ja wiem doskonale chodzi mi o soft. Kod to *#0000#

Harmattan Bounce Touch PL Napisany: 08 Sie 2010 04:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 1/2
KRS15 po prostu wyrób sobie własny certyfikat i podpisz aplikację, a hackowania systemu masz w innym dziale kod emotikony: ;)

Po zainstalowaniu na Satio nie chce działać, z ekranu robią się linie nic nie widać... kod emotikony: :(

ziomek:nie flooduj bo poleci warn
Autor postu otrzymał pochwałę.
bauzer Bounce Touch PL Napisany: 17 Sie 2010 11:40   Postaw piwo autorowi tego posta

Na se vivaz nie chodzi, jak włąze gre to się tylko jakieś paski wyświetlają i nic więej

zenek91 Bounce Touch PL Napisany: 14 Paź 2010 04:42   Postaw piwo autorowi tego posta
na omni HD też nie smiga kod emotikony: :(
Enzo12 Bounce Touch PL Napisany: 10 Sty 2011 08:16   Postaw piwo autorowi tego posta

Najwyraźniej gra tylko na nokię kod emotikony: :D Posiadam oryginalną wersję gry i cóż bardzo ciekawie rozbudowana gra z nieprzeciętną grafiką POLECAM kod emotikony: :P

kondzikpl Bounce Touch PL Napisany: 14 Sty 2011 12:14   Postaw piwo autorowi tego posta

Gra jest naprawdę przyjemna. przeszedłem całą.
dodam, że jest ona standardowa w Nokii 5800XM kod emotikony: :)
1 2 3 4 »