| Temat Przesunięty przez: Jack |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| Jack | |
|
Przekonwertowana platformówka z n-gage 2.0 Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| KRS15 | |
|
| Na mojej Noki 5230 podczas instalacji wyskakuje : Błąd certyfikatu. Skontaktuj się z dostawcą aplikacji. | ||
| lord dredy | |
|
| A masz zhackowany soft albo podpisałeś aplikację własnym certyfikatem? Przecież w linku jest napisane ,,unsigned". | ||
| KRS15 | |
|
| A jak sie hackuje aplikacje i czy to nie wplynie na dzialanie mojego telefonu badz jego gwarancje?? | ||
| Jack | |
|
| Aplikacji się nie hackuje Gwarancji nie tracisz gdy podpiszesz aplikacje. Łamiąc system możesz ją stracić ale zależy jaki masz soft? Podaj go _________________ |
||
| KRS15 | |
|
| A jak mozna podpisac aplikacje? A w telefonie mam Symbian s60v5 | ||
| Jack | |
|
| Aby podpisać program należy wyrobić certyfikat na OPDA i podpisać interesującą cię aplikację za pomocą programu sign Sis lub Free signer (obydwa programy dostępne na telefon) Że masz s60v5 to ja wiem doskonale chodzi mi o soft. Kod to *#0000# _________________ |
||
| Harmattan | |
|
KRS15 po prostu wyrób sobie własny certyfikat i podpisz aplikację, a hackowania systemu masz w innym dziale Po zainstalowaniu na Satio nie chce działać, z ekranu robią się linie nic nie widać... ziomek:nie flooduj bo poleci warn Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| bauzer | |
|
| Na se vivaz nie chodzi, jak włąze gre to się tylko jakieś paski wyświetlają i nic więej _________________ |
||
| zenek91 | |
|
na omni HD też nie smiga |
||
| Enzo12 | |
|
Najwyraźniej gra tylko na nokię Posiadam oryginalną wersję gry i cóż bardzo ciekawie rozbudowana gra z nieprzeciętną grafiką POLECAM _________________ |
||
| kondzikpl | |
|
| Gra jest naprawdę przyjemna. przeszedłem całą. dodam, że jest ona standardowa w Nokii 5800XM |
||
| 1 2 3 4 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
[5228] Bounce Touch podpisana |
Szukam | Majewicz | |
Bounce ItZręcznościowa |
Gry | Jack | |
BounceZręcznościowa |