Temat Przesunięty przez: BoRoS
Autor Wiadomość
deltanet Brothers In Arms Napisany: 23 Mar 2009 11:11 Brothers In Arms   Postaw piwo autorowi tego posta

Pobieranie / Download:
BoRoS Brothers In Arms Napisany: 11 Cze 2009 06:41 Brothers in arms   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Świetna gra wojenna z boska grafika. Akcja rozgrywa sie podczas drugiej wojny swiatowej. Zreszta sami zobaczcie. Oczywiscie na platforme n-gage 2.0. (testowane na n95 i wszystko dziala OK)

Pobieranie / Download:

marekowsianicki133 Brothers In Arms Napisany: 15 Maj 2010 04:36   Postaw piwo autorowi tego posta

zakochałem się w tej grze kiedy miałem N73 szczerze polecam, a nawet nalegam by każdy zagrał kod emotikony: :love: kod emotikony: :clap:

Nie pisz posta pod postem/Jackson
XxMARIOxX Brothers In Arms Napisany: 29 Lip 2010 01:32   Postaw piwo autorowi tego posta
Mam problem z ta gra kod emotikony: :( pokazuje mi ze to wersja testowa kod emotikony: :cry: mam zhakowany tel n82 ..prosze o pomoc bo to naprawde fajna gra..:(
Jack Brothers In Arms Napisany: 29 Lip 2010 08:09   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
wystarczy kliknąć testuj ale i będzie to pełna wersja kod emotikony: :D

maniek528 Brothers In Arms Napisany: 30 Lis 2010 04:37   Postaw piwo autorowi tego posta
można nowy link.....
??
Jack Brothers In Arms Napisany: 03 Gru 2010 08:11   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
Mirror / Reupload:

Pobieranie / Download:

k.mil85 Brothers In Arms Napisany: 03 Sty 2011 09:49   Postaw piwo autorowi tego posta
Na E52 z ngage 1.4 zainstalowane wchodzi do momentu pytania o dzwięk i potem wychodzi with an error kern-exec 3 kod emotikony: :/ jakieś sugestie ??
Jack Brothers In Arms Napisany: 03 Sty 2011 11:00   Postaw piwo autorowi tego posta

Otrzymał 1 piw(a)
E52 to fp2 i nie będą działać wszystkie n-gage. Spróbuj na innej wersji aplikacji n-gage ale nie gwarantuję sukcesu

k.mil85 Brothers In Arms Napisany: 04 Sty 2011 09:44   Postaw piwo autorowi tego posta
Jackson, racja dużo gier z n-gage nie działa na fp2, nawet na starszych wersjach n-gage lipa kod emotikony: :/
dawid95 Brothers In Arms Napisany: 09 Lis 2011 07:28   Postaw piwo autorowi tego posta
Witam. Posiadam nokię c6 i mam wgraną w niej konsolę n gage 2.0. I tu jest problem, zainstalowałem grę, włączyłem i przy wyborze dźwięku (Tak lub Nie) Pojawia się okienko z zapytaniem co robić (Test gry, kod aktywacyjny, itp.) Wybrałem opcję "Test gry" i pojawił się błąd, po czym przeniosło mnie do głównego menu n gage. Proszę o pomoc. Chciałbym zagrać w tą grę. Z góry dziękuję. Pozdrawiam.
Laki1231 Brothers In Arms Napisany: 09 Lis 2011 07:55   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
dawid95, musisz wgrać grę która jest skrakowana, wgrałeś demo;P