| Temat Przesunięty przez: BoRoS |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| deltanet | |
|
| Pobieranie / Download:
|
||
| BoRoS | |
|
Świetna gra wojenna z boska grafika. Akcja rozgrywa sie podczas drugiej wojny swiatowej. Zreszta sami zobaczcie. Oczywiscie na platforme n-gage 2.0. (testowane na n95 i wszystko dziala OK) Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| marekowsianicki133 | |
|
zakochałem się w tej grze kiedy miałem N73 szczerze polecam, a nawet nalegam by każdy zagrał Nie pisz posta pod postem/Jackson |
||
| XxMARIOxX | |
|
Mam problem z ta gra pokazuje mi ze to wersja testowa mam zhakowany tel n82 ..prosze o pomoc bo to naprawde fajna gra..:( |
||
| Jack | |
|
wystarczy kliknąć testuj ale i będzie to pełna wersja _________________ |
||
| maniek528 | |
|
| można nowy link..... ?? |
||
| Jack | |
|
| Mirror / Reupload: Pobieranie / Download:
_________________ |
||
| k.mil85 | |
|
Na E52 z ngage 1.4 zainstalowane wchodzi do momentu pytania o dzwięk i potem wychodzi with an error kern-exec 3 jakieś sugestie ?? |
||
| Jack | |
|
| E52 to fp2 i nie będą działać wszystkie n-gage. Spróbuj na innej wersji aplikacji n-gage ale nie gwarantuję sukcesu _________________ |
||
| k.mil85 | |
|
Jackson, racja dużo gier z n-gage nie działa na fp2, nawet na starszych wersjach n-gage lipa |
||
| dawid95 | |
|
| Witam. Posiadam nokię c6 i mam wgraną w niej konsolę n gage 2.0. I tu jest problem, zainstalowałem grę, włączyłem i przy wyborze dźwięku (Tak lub Nie) Pojawia się okienko z zapytaniem co robić (Test gry, kod aktywacyjny, itp.) Wybrałem opcję "Test gry" i pojawił się błąd, po czym przeniosło mnie do głównego menu n gage. Proszę o pomoc. Chciałbym zagrać w tą grę. Z góry dziękuję. Pozdrawiam. | ||
| Laki1231 | |
|
| dawid95, musisz wgrać grę która jest skrakowana, wgrałeś demo;P _________________ |
||
| 1 2 3 »
|
|
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Brothers In Arms - Earned In Blood 3DStrzelanka z elementami akcji |
Gry | Raven1911 | |
Brothers in Arms- Art of War PLwojenna |
320x240 | borek691 | |
Brothers In Arms Earned In Blood 3Dstrzelanka w 3d |
Gry | wentyl007 | |
Brothers In Arms- Art of WarWojenna |
240x320 | BoRoS | |
Brothers in Army 2gra wojenna |
Gry | borek691 | |
Badman BrothersZręcznościowa |
360x640 | Jack | |
Badman BrothersZręcznościowa |
240x320 | Jack | |
Pico Brothers Cracked Screen TrickAplikacja powoduje że ekran naszego telefonu jest niby pęknięty/rozlany/uszkodzony. |
Aplikacje | Jack | |