Autor Wiadomość
rom3o92 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 04:37 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów   Postaw piwo autorowi tego posta

Witam ! mam problem wczoraj hakowałem symbiana po trudnych zmaganiach jednak mi się udało ale mam problem. Gdy dostanę smsa nie pisze mi od kogo tylko numer pomimo że mam go w kontaktach ;/ czym może być to spowodowane ?? W skrzynce nadawczej jest normalnie nazwa kontaktu a odbiorczej tylko numer proszę o pomoc i z góry dziękuję kod emotikony: :)

[ Komentarz dodany przez: chucky: 16 Lis 2011 04:43 ]
Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky
Laki1231 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 04:47   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 18/6
rom3o92, Wgraj od nowa softa. A shakuj tym:

http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm

rom3o92 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 05:20   Postaw piwo autorowi tego posta

Jakoś ten sposób do mnie nie przemawia kod emotikony: :P mogę jeszcze raz shakować bo teraz już wiem jak po przez podmianę plików w Phoenixie. Ale może to jakieś ustawienie czy coś powoduje że tak się dzieje ?
Laki1231 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 05:22   Postaw piwo autorowi tego posta

Nie raczej nie jakiś błąd softu a jak shakujesz tam sposobem to możesz najnowszego softa jaki tylko jest wgrać.

Autor postu otrzymał pochwałę.
rom3o92 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 05:53   Postaw piwo autorowi tego posta

Skoro tak zachwalasz to spróbuje kod emotikony: :) )

A polecił byś jakąś stronę skąd wziąć softy ?
Casaya [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 06:04   Postaw piwo autorowi tego posta

Piwa: 4/16
rom3o92, navifirm i bluenokia

ale do lamania tym sposobem nie potrzebujesz nowego softa jak masz wgrany najnowsze

rom3o92 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 06:08   Postaw piwo autorowi tego posta

Już sobie radzę za pomocą Nokia Software Updater ale dziękuję za poradę:)

nie mam wgranego najnowszego a poza tym muszę go zmienić i tak ponieważ mam problem ze skrzynką odbiorczą kod emotikony: :)
Laki1231 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 06:49   Postaw piwo autorowi tego posta

Wgaj najnowszego shakuj tamtym sposobem co dałem i po sprawie.

rom3o92 [C5-00] Nie wyświetla nazwy kontaktu przy odbieraniu smsów Napisany: 16 Lis 2011 07:29   Postaw piwo autorowi tego posta

Dzięki za info kod emotikony: :) O wynikach czy się udało czy nie poinformuję później kod emotikony: :)

BTW. Fajne forum będę wpadał częściej kod emotikony: :) ))