| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| rom3o92 | |
|
Witam ! mam problem wczoraj hakowałem symbiana po trudnych zmaganiach jednak mi się udało ale mam problem. Gdy dostanę smsa nie pisze mi od kogo tylko numer pomimo że mam go w kontaktach ;/ czym może być to spowodowane ?? W skrzynce nadawczej jest normalnie nazwa kontaktu a odbiorczej tylko numer proszę o pomoc i z góry dziękuję [ Komentarz dodany przez: chucky: 16 Lis 2011 04:43 ] Nazwa tematu została poprawiona według punktu 1.1 regulaminu tego działu - chucky |
||
| Laki1231 | |
|
| rom3o92, Wgraj od nowa softa. A shakuj tym: http://symbiane.pl/nowa-n...nem-vt27868.htm _________________ |
||
| rom3o92 | |
|
Jakoś ten sposób do mnie nie przemawia mogę jeszcze raz shakować bo teraz już wiem jak po przez podmianę plików w Phoenixie. Ale może to jakieś ustawienie czy coś powoduje że tak się dzieje ? |
||
| Laki1231 | |
|
| Nie raczej nie jakiś błąd softu a jak shakujesz tam sposobem to możesz najnowszego softa jaki tylko jest wgrać. _________________ Autor postu otrzymał pochwałę. |
||
| rom3o92 | |
|
Skoro tak zachwalasz to spróbuje )A polecił byś jakąś stronę skąd wziąć softy ? |
||
| Casaya | |
|
| rom3o92, navifirm i bluenokia ale do lamania tym sposobem nie potrzebujesz nowego softa jak masz wgrany najnowsze _________________ |
||
| rom3o92 | |
|
| Już sobie radzę za pomocą Nokia Software Updater ale dziękuję za poradę:) nie mam wgranego najnowszego a poza tym muszę go zmienić i tak ponieważ mam problem ze skrzynką odbiorczą |
||
| Laki1231 | |
|
| Wgaj najnowszego shakuj tamtym sposobem co dałem i po sprawie. _________________ |
||
| rom3o92 | |
|
Dzięki za info O wynikach czy się udało czy nie poinformuję później BTW. Fajne forum będę wpadał częściej )) |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[E52] Nie wyświetla nazwy kontaktu dzwoniacego |
Pytania i Problemy z telefonami | Tawarisz | |
[C6] Jak ustawic dzwonek do kontaktu i do smsów? |
Szukam | Matylda-R | |
[SE Vivaz] Brak nazwy kontaktu |
Pytania i Problemy z telefonami | luis58 | |