| Temat Przesunięty przez: Casaya |
| Autor | Wiadomość | |
|---|---|---|
| mieczyq | |
|
| Witam!! Wczoraj wgrywałem mojemu wujkowi mapy nawigacji telefonu Nokia C5-00 poprzez PC Suite. Potem wyskoczyło mi aby zaktualizować oprogramowanie. Zacząłem aktulizować lecz aktualizacja się przerwała. Od tej pory telefon tylko wibrował i wyskakiwało powiadomienie:"włączenie telefonu nie powiodło się skontaktuj się ze sprzedawcą". Próbowałem aktualizować poprzez Phoenix, lecz telefon po pewnym powiadomieniu komputer przestawał wykrywać telefon. Próbowałem go włączyć. Lecz teraz telefon tylko wibruje i nic się nie dzieje. Co mogę zrobić, ponieważ to nie mój telefon. Proszę o pomoc. Czy oddanie do serwisu mogło by naprawić problem i jakie mogły by być to koszty. Dziękuje z góry! Nazwa tematu jest niezgodna z zasadami działu szukam pkt 1.1 Poprawione. // Undisputed Temat przeniesiony do odpowiedniego dzialu.Prosze wiecej uwagi zwracac rzy zakladaniu kolejnych tematów. // Undisputed |
||
| patrikos23 | |
|
| Soft się zrypał. Spróbuj wgrać w trybie dead phone -masz tu poradnik http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19935.htm Jeżeli nie pomoże to w serwisie wgrają ci za 2 może 3 dyszki _________________ |
||
| Casaya | |
|
| Ja bym raczej stawial na JAFA,tym bardziej ze to s60v3 a nie s^3 http://symbiane.pl/hack-i...-s3-vt19051.htm bo Phoenixem cos nie szlo _________________ |
||
| Laki1231 | |
|
| SFI FLASHEREM jak wyżej wymienione nie pójda. Jesli to było na początku wgrywania to masz tylko 90%szans na ratunek samemu w domu _________________ |
||
| Podobne Tematy | |||
|---|---|---|---|
| Temat | Forum | Autor | |
Aktualizacja oprogramowania poprzez Nokia Software Updater. |
Hacked Symbian/Flashing | pawelooss | |
Sprawdź jakiego symbiana posiada twój telefon.Lista aktualna na dzień 12.06.2011 |
Pozostałe | Laki1231 | |
Znasz melodie, a nie wiesz co to za tytuł? |
Szukam | Laki1231 | |
[5230] Nawigacja nie dziala poprawnie |
Pytania i Problemy z telefonami | motyl22 | |
[5800] Lampa blyskowa nie dziala |
Pytania i Problemy z telefonami | djsowa | |
[N95] Po hard reset nie dziala internet |
Pytania i Problemy z telefonami | Mlo_pl | |
[n95 8Gb] Nie dziala aparat i czujnik ruchu |
Pytania i Problemy z telefonami | bubus1993 | |
[5800] Przerwana tasiemka |